Timoslav a si ga že imel/maš?
če prav razumem s tem gnojiš šele od 4tega tedna dalje ne?
Ask old farts a question
Re: Ask old farts a question
Imel sem ga letos za outdoor in je po mojih izkušnjah zelo dober in kvaliteten izdelek,na Frisianu mi je nardilo tak trde bule kot če bi bil indoor...
Ja s tem gnojiš v drugi polovici cvetenja,isto kot npr. PK13/14. Drugače je pa razmerje NPK tega greenija 0-9-10....
Ja s tem gnojiš v drugi polovici cvetenja,isto kot npr. PK13/14. Drugače je pa razmerje NPK tega greenija 0-9-10....
ga bom pa probal mogoče.
Drugač sem pa še zdj gledal boster Terra Bloom in alga Bloom,cenovno je bolj ugoden terra bloom sam ima razmerje proti alga bloom bol švoh!
terra
:N (dušik) 2,1% od tega NO3 1,5% in NH4 0,6%; P2O5 (fosforjev oksid) 1,6%; K2O (kalijev oksid)
alga:
N-P-K: 1,4-13-14
Bi pa še sam vprašu če se slučajn ne odločim za gren sensation a bo en od teh bosterjev tut zadostoval?
Drugač sem pa še zdj gledal boster Terra Bloom in alga Bloom,cenovno je bolj ugoden terra bloom sam ima razmerje proti alga bloom bol švoh!
terra
:N (dušik) 2,1% od tega NO3 1,5% in NH4 0,6%; P2O5 (fosforjev oksid) 1,6%; K2O (kalijev oksid)
alga:
N-P-K: 1,4-13-14
Bi pa še sam vprašu če se slučajn ne odločim za gren sensation a bo en od teh bosterjev tut zadostoval?
Pa sej jih ni treba zdej filat k čreva. Uzem Terra Grow pa Plagrom Enzymes zaenkrat pa boš vidu.
Lp, Nag
Lp, Nag
To niso boosterji,ampak pač navadna organska gnojila za fazo cvetenja. Zdaj če ti ne boš kupoval boosterjev za cvetenje je tvoja odločitev. Boosterji (glej npr.: Green sensation ali razni PK13-14,itd.) pridejo bolj do izraza pri indoor gojenju,tam takorekoč rabiš nek booster če hočeš maksimalno izkoristit moč žarnice. Pri outdoorju je pa bolj odvisno od posameznika kolk hoče eksperimentirat,torej ne pride tolko do izraza je pa priporočljivo...
zgoraj omenjena sta osnovna gnojila, prosu bi sam če pogledaš razliko med enem pa drugem!
terra ma NPK razmerje dost manjše kot slednji, a to igra kakšno vlogo ali.....thanx
terra ma NPK razmerje dost manjše kot slednji, a to igra kakšno vlogo ali.....thanx
impreca:
Alga komplet je komplet organskih gnojil. Terra Concept pa so mineralna gnojila. Preber si na plagron.nl.
Lp, Nag
Alga komplet je komplet organskih gnojil. Terra Concept pa so mineralna gnojila. Preber si na plagron.nl.
Lp, Nag
bom verjetno vzel terra bloom in od plagrona enzymes
Nagini: sj nima veze da je Alga Bloom organsko gnojilo
pa še vseen mislim da ma tale terra blum premalo P-K ja
pa še vseen mislim da ma tale terra blum premalo P-K ja
kakšna je razlika med mineralnim in organskim gnojilom razen da ima slednji že po logiki organske-naravne primesi. Kaj je bolj optimalno za sajenje v zemli