Ask old farts a question
Re: Ask old farts a question
ejga prijatelček malo zbiraj besede. Ne zanima me mnenje nekoga ki ni posadu več kot eno sorto a razumeš? nevem ka ti ni jasno!
Opis na straneh je drugačen od realnosti. Pa zarad takih kretenov ko si ti forum ne obratuje več. Se bom pa zadržal da te ne pošljem nekam...
Opis na straneh je drugačen od realnosti. Pa zarad takih kretenov ko si ti forum ne obratuje več. Se bom pa zadržal da te ne pošljem nekam...
-
USBN
dobro, bom nehal obiskati forum, da bo od zdaj naprej obratoval bolje.
In da končam tole smetenje ki ga povzročama.
Lp
In da končam tole smetenje ki ga povzročama.
Lp
Zanima me zakaj mi mladi listki oziroma sam vrh bilke postaja bel, brez pigmenta?
Bilka je na soncu in je zalita samo z vodo.
Bilka je na soncu in je zalita samo z vodo.
Če si jo dal iz umetne svetlobe na sonce se to lahko zgodi, najprej bi jo moral dati recimo v 50% senco nekaj dni za tem pa na sonce.
one more question
ko kupuješ semena piše zraven kakšna je žetev. A so tiste številke realne ko je pridelek že suh ali ko je sveže požet?
ko kupuješ semena piše zraven kakšna je žetev. A so tiste številke realne ko je pridelek že suh ali ko je sveže požet?
Ja če ti vse štima kot mora pa še hidro furaš povrhu,potem je mogoče to doseči. Drugače pa je že dobro če dosežeš ratio 0.5g/W,ko boš pa že malo boljši pa 1g/W.
Neki me še zanima, za drugo leto.
Katera vrsta trave poči na tak način, da se ti ful smeji,da si komunikativen, tak vesel, in ne da te zabije, da izgledaš butast pa da te zabije na kavč =)
Katera vrsta trave poči na tak način, da se ti ful smeji,da si komunikativen, tak vesel, in ne da te zabije, da izgledaš butast pa da te zabije na kavč =)
manj jo pokadi in mešaj z tobakom, ne pa čistakov pa lahko z vsako to dosežeš.
Veztax
Če nism to sliko neki časa nazaj nekje na tem forumu najdu
Narediš malo prej harvest pa je. Verjetno je tud odvisno od vrste. Sem sprobal na power skunku pa deluje
Če nism to sliko neki časa nazaj nekje na tem forumu najdu
Narediš malo prej harvest pa je. Verjetno je tud odvisno od vrste. Sem sprobal na power skunku pa deluje
Zanimivi posti, trichonomi prvič slišm zato, trichonom je v bistvu vršiček al kako?
Sem najprej mislil da je to odvisno če je indica oziroma Sativa =)
Drugač kokr sm zastopu, če hočš bit energijsko zadet, je treba verhe potrgat, k majo motne laske, ampak je potem precej manjša žetev, kot takrat ko imajo rjave, al se motm =)
Sem najprej mislil da je to odvisno če je indica oziroma Sativa =)
Drugač kokr sm zastopu, če hočš bit energijsko zadet, je treba verhe potrgat, k majo motne laske, ampak je potem precej manjša žetev, kot takrat ko imajo rjave, al se motm =)