Ask old farts a question
Re: Ask old farts a question
prekuhano vodo ..
in po možnosti še vrelo zliješ na semena?
si jih prav obrnu? če ne lahk kr doug traja.
če je prevlažno zna zgnit tud.. :/
če je prevlažno zna zgnit tud.. :/
ja godfella pametni vrelo ja
prekuham jo in ohladim pač destilerana voda da nima ph preveč ke je ze rockwool mel 7ph ...
prekuham jo in ohladim pač destilerana voda da nima ph preveč ke je ze rockwool mel 7ph ...
ja zalito je vedno tko da če stisneš to kocko da mal odteče voda iz nje .
Ja nvem kej si delu da je bla tako slaba kaljivost semen in nvem kaj se ti plete po glavi
nvem kaj je bilo krivo za tako slabo kaljivost semen, lahko pa da so bila semena stara...Samo nevem zakaj greste komplicirat z rockwoolom če je vata cenejše pa enostavnejša =)
nvem kaj je bilo krivo za tako slabo kaljivost semen, lahko pa da so bila semena stara...Samo nevem zakaj greste komplicirat z rockwoolom če je vata cenejše pa enostavnejša =)
sedaj sem mal na površju odkril in se vidi lepo pri vseh kako se je lupinca odprla in naredila korenino dan ali dva in bo zunaj
primorsko ozračje je mal čudno
primorsko ozračje je mal čudno
Jst dam semena za 2-3 dni v lonček z navadno vodo in jih dam v temen prostor. Potem ko se mi pa napihne seme in pokne ga pa dam v Rockwool in mam že nasledn dan, pol centimetr vlek kalček.
RASTA3 vem tudi s kjerga mesta si al pa usaj blizu tega mesta živiš =D nism sigurn ampak 90% se mi zdi da mam prou =D
No, vso srečo s semeni =D
No, vso srečo s semeni =D
rockwool je dosti boljši kot vata (ne pravim da je vata slaba samo je rockwool boljši)