Ask old farts a question

Diagnostika bolnih rastlin in prva pomoč
FlyBoy

Re: Ask old farts a question

Post by FlyBoy »

V headshop.si majo za 25e mislim da.
rbernetic

Post by rbernetic »

Živjo!
Letos sem posadil na plac same samice...čez čas se je vidlo da je ena izmed njih bla dvospolnik...zdej mene zanima če so semena ki so nastala(nastala so skoraj pri vseh lih za vzorc le na obojespolniku jih je za izvoz) dobra za drugo leto al so geni že preveč uničeni in ni za reskirat?

Hvala ^^
FlyBoy

Post by FlyBoy »

Glih pred kratkim sm brau in mislim da iz navadnega obojespolnika dobiš obojespolnika ne fem semen. Torej če hočeš met obojespolnika še naslednje leto go for it

Nekaj me zanima... Niti sam nevem kaj delam da mam tako vlke liste na bilkah (ne da bi mel kaj proti ). Recimo ena je glih nardila drug štuk in je list tok velik da mi prekrije celo dlan (nimam glih majhnih), da ne govorim o tistih pri 4 štuku A je to taka genetika al se sam meni to dogaja?
zuladinjo

Post by zuladinjo »

Mam en qustion? smo se kregal u družbi pa če mi zna kdo odgovrt...Kaj višje raste...indika al sativa...pa kera gre bl u širino pa kera bl u višino...hvala
passion

Post by passion »

itak sativa
u sirino je pa bl fora z vrsickanjem
lp
Hell, it's about time.
barakuda1

Post by barakuda1 »

Sative so ponavadi večje in višje. Pač grm sistem.
Some1

Post by Some1 »

evo eno teoretično vprašanje od mene:

Imamo bilko, ki zunaj ni mogla dokončati zaradi vremenskih pogojev.

ODrežemo vrhe in jih postavimo v vodo ( spodnji del stebla). Vse to damo lepo pod hps žarnico.. Bi rastlina dokončala cvetenje ali ne?
bong777

Post by bong777 »

Nebi vedu ampak bi reku da ne...

jaz mam tud vprašanje... a je lahko 19 dni stara rastlina v 11l loncu N deficient? Ostali dve opciji sta ph problem alpa preveč zalito... bi mogu dons zalit pa bi blo fajn da mi kdo odgovori , če ne bom pa minimalno dozo tnt complexa dal zravn..

edit: aja klična lista sta porumenela pa en list nad tem rumeni odven nanoter
krokovic

Post by krokovic »

Quote:

ODrežemo vrhe in jih postavimo v vodo ( spodnji del stebla). Vse to damo lepo pod hps žarnico.. Bi rastlina dokončala cvetenje ali ne?

Ni variante. Mogoce ce dobro skopljes celo rastlino, jo presadis kar v kako vreco z nekaj zemlje in jo das pod luc. Lahko tudi lezat, ce ni placa
Some1

Post by Some1 »

Quote:
Quote:

Ni variante. Mogoce ce dobro skopljes celo rastlino, jo presadis kar v kako vreco z nekaj zemlje in jo das pod luc. Lahko tudi lezat, ce ni placa

Trenutno imam en vrh takole v posodi z vodo in na okenski polici in nič ni ovenel Takole ga imam že cca. 10 dni.. bomo videli.

Recimo, če primerjaš navadno rožo s cvetom in jo postaviš v vodo bo tudi do konca odcvetela..
Post Reply