Ask old farts a question
Re: Ask old farts a question
u jebenti sploh nism upazu prej! dobr jih ti to filas! kok pa jim manjka do konca? al si jih ze pospravu? lepo lepo
Sm jih že pospravu Drugac sm pa velik uporabnih nasvetov najdu na forumu, sm skori celga pregledu. Zdej sm pa mogu pokazat rože
Quote:
Sm jih že pospravu Drugac sm pa velik uporabnih nasvetov najdu na forumu, sm skori celga pregledu. Zdej sm pa mogu pokazat rože
a bos reku da je tole tvoj prvi grow? ne verjamem!!! ce je pa tako, si pa lahko za zgled usem novim growerjem!!! keep it good work!!!
a bos reku da je tole tvoj prvi grow? ne verjamem!!! ce je pa tako, si pa lahko za zgled usem novim growerjem!!! keep it good work!!!
V bistvu je moj drugi grow, prvi je bil v zelo majhni škatli, pol sm pa naredu ta box
za kloniranje vidim na vseh slikicah in "navodilih" da uporabljajo šotne tabletke. kj v zemlji ne uspeva tko dobr?
- Lacna-Pljuca
Zanima me, ce je varno tko shranit travo, da jo zmrznes?? Zadnje grame lanskega pridelka bi rad shranil do poletja.. so ze cist suhi, se jih da razdrobiti s prsti
am.. nekje sm zasledu da če se presuši, da odrežeš en kos jabolke in jo daš zraven v posodo, da se nazaj navlaži. naj ker to komentira
ja jabolka je ok, tud s pomarančo sn že probu, važn da je vlažn!
COME TO THE DARK SIDE - WE HAVE COOKIES
Quote:
važn da je vlažn!
tako je
@Lacna_Pljuca: jaja komot shraniš v zmrzovalnik. čeprav ni nič narobe če jo imaš kje v suhem prostoru
važn da je vlažn!
tako je
@Lacna_Pljuca: jaja komot shraniš v zmrzovalnik. čeprav ni nič narobe če jo imaš kje v suhem prostoru
<3 Mary Jane !
Quote:
Mam 400w žarnico, to je AK47, posajeno v zemlji
Od katere banke?
Mam 400w žarnico, to je AK47, posajeno v zemlji
Od katere banke?
Kaj nam bo svoboda govora ce noben ne slisi!?!