Ask old farts a question
-
herbman
Re: Ask old farts a question
prijatelj ja počaki par dni,če se še pa niso se bojo,al se pa sploh nebojo...nekaj dni ko rastlina začne sprejemat snovi iz gnojil...
Še prehitro, če je zasral. Ampak samo zato ker je dvakrat v enem tednu pognojil ni nujno da bo sploh kej.
The newb is back.
a lohka kej škodujejo mušice bilkam če jih je ful.
a lohka na 400 w kit prklopš 150w hpsko.
a je kej narobe če maš za rast 150w hpsko pol za cvetenje pa 400w hpsko(a jih kej zjebe).
a lohka na 400 w kit prklopš 150w hpsko.
a je kej narobe če maš za rast 150w hpsko pol za cvetenje pa 400w hpsko(a jih kej zjebe).
yo, mene sam zanima za tiste folje črno bele , uglavnm ste ze dai vidl slisal za foljo v prvi pomoci je na eni strani zlata na drugi pa srebrna neki tazga . baje da srebrna stran odbija uv zarke jst sm probu in se mi zdi da je prou fain zadevca
.
uziivancija*
uziivancija*
Črno-bela != zlato-srebrna
Tista folija iz prve pomoči je pa iz mylarja ja, hudu fajn odbojna zadeva. V kobminaciji s kako HPS bi še vedno svetoval belo barvo/folijo, ker zmečkan mylar ni najboljša ideja. Če ti ga uspe brezhibno montirat, potem pa kr v napad
Tista folija iz prve pomoči je pa iz mylarja ja, hudu fajn odbojna zadeva. V kobminaciji s kako HPS bi še vedno svetoval belo barvo/folijo, ker zmečkan mylar ni najboljša ideja. Če ti ga uspe brezhibno montirat, potem pa kr v napad
The newb is back.
Nasvet plis!! Zdj bom delu svoja semena in prvo bom naredu Power plant. zanima me, če mam recimo 2 moška in 5 žensk , a se mi bol splača da pač vzamem najbolj pespektivnega moškega in žensko da se oprašijo, ali bi pustu vse moške in ženske skup pa se naj nategnejo?
Pa a je kul če bi dal rože prvi mesec na vege pa pol kr na cvetenje?
PUNO vam HVALA
Pa a je kul če bi dal rože prvi mesec na vege pa pol kr na cvetenje?
PUNO vam HVALA
Ce mas res kasnga lepga zrebca potem pusti samo nega not.
Drugac pa lahko pustis tudi oba notr
Drugac pa lahko pustis tudi oba notr
Let the positive vibes reach and teach you...
UCLE BUD hvala za info. A pičko dam na cvetenje šele takrat ,ko moški prašnike odpre? Da mi nebi prehiter cvetela
še neki! a laahk pol en samec opraši 3 ali 4 pičke, al je bolš da samo eno?
rata sereš klanfe
to preberi preden boš še kako neumnost spraševal
http://www.konoplja.org/ubbthreads/showflat.php/Cat/0/Number/481030/an/0/page/0#481030
to preberi preden boš še kako neumnost spraševal
http://www.konoplja.org/ubbthreads/showflat.php/Cat/0/Number/481030/an/0/page/0#481030
police in helicopter search for marihuana ...