Ask old farts a question
-
malinovc123
Re: Ask old farts a question
Ti odstrani to folijo, ne uporabljaj folije, folija je za cokolado pa za shranjevanje zivil
Pobarvaj z belim jupolom stranice to je se dalec najboljs.
Pirporoceno je da preveris dovod zraka in odvod, ce ni vredu zboljsaj. Odlicno ti rastejo roze, sam mal je klima prevroca, pomoje bo ze perfektno, ko bos odstranil folijo.
Pobarvaj z belim jupolom stranice to je se dalec najboljs.
Pirporoceno je da preveris dovod zraka in odvod, ce ni vredu zboljsaj. Odlicno ti rastejo roze, sam mal je klima prevroca, pomoje bo ze perfektno, ko bos odstranil folijo.
-
malinovc123
Ce prostor nima dobre ventilacije je potrebno luc imeti visje kot je priporoceno, zato da lepo raste * bolje imeti lepe liste kot ozgane *. Ti samo opazuj pozorno in reguliraj, glej da bo 25 do 29,8c MAX 30+ je ze cirkus.
zdj sem porihtal temperaturo,ki je bla prej 30c zdj pa 24c. sem pa dal kr takle vent not:::
http://www.hempatia.si/izdelek_VENTILATOR-CLIP-FAN-16W
po rožah pa tut kr fajn piha, a ma to kake veze?
http://www.hempatia.si/izdelek_VENTILATOR-CLIP-FAN-16W
po rožah pa tut kr fajn piha, a ma to kake veze?
-
malinovc123
Ja ima veze, ce piha po njih. Pravijo, da naj nebi ventilatorji v vegetaciji pihali direktno na roze zrak, ker v tej zgodnji fazi vegetacije potrebujejo vlago in dovod zraka, ki ne piha direktno na rozice da imajo tako soparno vlazno klimo, ki jim zlo pase v samem zacetku rasti. Potem ko so pa vecje kaksnih 20cm naprej pa dodas ventse da pihajo in ojacajo rozo. Jaz v celi vegetaciji ne dodajam notranjih ventilatorjev samo dovod in veckrat dnevno prsenje vode po robovih teglcov in po stenah da prostru zbijam temperaturo da ni celi dan vroce notri in si tako pomagam. Upam da bos dobu svoje nazaj v formo rata Good grow
hm verjel ali ne, po včerajšnem presajanju in dvigu luči je že opazna razlika, dodam slikce čez kak dan.
ima kdo kaj izkusenj z vlazilci zraka ? lp
all that we are is the result of what we have thought
Ja, meni tisti mali usb dvigne vlago za okol 10-15%.
kaksen je to usb kolk stane a mi lahko mogoce kaj vec poves ? hvala lp
all that we are is the result of what we have thought
Jo!
Jst mam vlazilec zraka. Je kr fajn zadeva, če hočš vlago višat. Sm kupu najcenejšga na mimovrste, okol 20e je pršlo s poštnino vred v akciji. Not gre mislm da 5L vode pa v enem dnevu naj bi vsa vn spršela. Ma vlazilec en motorček notri, pa če daš roko zravn, čutiš kako vn piha drobne kapljice.
lp
Jst mam vlazilec zraka. Je kr fajn zadeva, če hočš vlago višat. Sm kupu najcenejšga na mimovrste, okol 20e je pršlo s poštnino vred v akciji. Not gre mislm da 5L vode pa v enem dnevu naj bi vsa vn spršela. Ma vlazilec en motorček notri, pa če daš roko zravn, čutiš kako vn piha drobne kapljice.
lp