Ask old farts a question
Re: Ask old farts a question
Ve kdo kje bi dobil kakšno kvalitetno zložljivo lopato? Zdej mam eno kitajsko jebem jim hitlerja rumenga k kr preskakuje ko se mal bol nasloniš na njo, čeprov sm jo že mal modificiru še kr nič ne pomaga ker je premehek pleh pa še navoj je v riti.
Najraj bi kakšnga vojaškega ašovčiča mel, je vsaj preizkušena zadeva. V glavnem rabm en patent preizkušene zložljive lopate da se da z njo skopat kakšno lukno tud v malo bolj zbito zemljo s podrastjo.
Najraj bi kakšnga vojaškega ašovčiča mel, je vsaj preizkušena zadeva. V glavnem rabm en patent preizkušene zložljive lopate da se da z njo skopat kakšno lukno tud v malo bolj zbito zemljo s podrastjo.
The newb is back.
-
LojzeVrtnar
zraven pa si vzemi še kakšno železno palico s špico, da malo zrahljaš zemljo, oz. ven daš skale, korenine, ...
lp, lv
lp, lv
Nisem na tvoji strani. Sem na strani argumenta.
Fantje js mam en majhn problem: kaj naj nrdim da bojo bilke zdržale prbližn 1 tedn brez zalivanja. So na vegi pa če ve kdo način da bi vlago čim dalj časa zadržou v zemlji. Lp MethTIcal
kva greš na maturanca?:D
..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..
mene pa zanima al je fejst narobe če mi je luč gorela 5 ur dlje kot bi morala(imam še na vege).hvala
ni panike...
ja seos!
evo nekega noob growera pa mam nekaj malega vprašanj.
in sicer mam rožce na balkonu, lepo v kokosovi šoti, gnojil bom pa z KALONG GROW, pol pa šaltam na KALONG BLOOM.
zanima me pa če ma kdo kaj več izkušenj z doziranjem ker je full malo informacij o tem.
aja mam pa avtoflowering varianto, pa so glih poklukale iz zemlje.
thx
evo nekega noob growera pa mam nekaj malega vprašanj.
in sicer mam rožce na balkonu, lepo v kokosovi šoti, gnojil bom pa z KALONG GROW, pol pa šaltam na KALONG BLOOM.
zanima me pa če ma kdo kaj več izkušenj z doziranjem ker je full malo informacij o tem.
aja mam pa avtoflowering varianto, pa so glih poklukale iz zemlje.
thx
.........................
Daddy Smoke
Daddy Smoke
flyBoy, danke! sn si oddahnil