Ask old farts a question
Re: Ask old farts a question
v vege imam 5žarnic po 120w ,ena da 1500 lumnov.7 dni nazaj sem dal vzkaljene semenke v zemljo,dans pa ze imam velike cca 12cm in delajo že tretjo vrsto listov
No js mam pač bilkice posajene v šotnih lončkih in sem danes dodal zemljo do vrha roba lončkov(kake 2 cm zemlje)da bi bolj "stabiliziral" mlade bilkice.
Ali to lahko škodi bilkicam(da bi steblo začelo gniti ali kaj)??
Ali to lahko škodi bilkicam(da bi steblo začelo gniti ali kaj)??
So fucking what?!
Ne, če boš normalno zalival da bo ta zemlja vlažna bojo čez čas pognale korenine.
Ja ewo mam pač en akvarij zaenkt k je not 5semen so v šoti skos so vlažna temperatura pa je zmeraj 20 učasih tudi več prve dni je bilo skos 25 in več. ena je pa v vati in je tudi skos vlažna. nazačetku so v vati 2počili 1pa ne tak da ja.... ni mi čist jasno dans je 10dni odkar sm jih dou
drgač prvih 5dni sem imel 3 v vati 3 v šoti 2dni nazaj sm dal še 2 v šoto in 1sm pustil v vati. vlaga je skos večja od 70%
Quote:
Ne, če boš normalno zalival da bo ta zemlja vlažna bojo čez čas pognale korenine.
Aha...hvala za odgovor
Aha...hvala za odgovor
So fucking what?!
Ni važno kje maš semenke, važni so pogoji (torej zelo vlka vlažnost - boljše preveč kot premalo). Lahko jih tut daš v vodo pa bojo skalila. Pač pr enih semenkah se zgodi da ne vzklijejo, čeprav meni so še vsa, ki so od GHS (še dutch passion nima take kaljivosti). Tak da ja...
NP.
NP.
Js mam tut Plagron pa je super!
Eno vprašanje:
A je dost za SOG met 1L lonček? V bistvu me zanima koliko še korenine zrastejo, ko preklopiš na cvetenje... 50%, 100%?
Eno vprašanje:
A je dost za SOG met 1L lonček? V bistvu me zanima koliko še korenine zrastejo, ko preklopiš na cvetenje... 50%, 100%?
nevem kva tok komplicerate jst zmer vržm v lončk z vodo pa postavm u temo tok da se odprejo pol pa pod lampico pa je ne pa neki vate pa šotne tablete mislm men je škoda dnarja za take stvari pa še če ne veš kaj delaš hit kej zajebeš tko kt večina začetnikov kt zmer preveč zaliva pa gnoji....
Fak ane nekje sm temo faliu...
Sm kr replyu na post iz 19 strani
Sm kr replyu na post iz 19 strani