Ask old farts a question
Re: Ask old farts a question
jaz imam pa idejo pa mi povejte če je uresnečljiva..Doma imam velik terarij v katerem je kača..terarij ima višine cca 1.1 metra in pa širine 1.5 metra zdaj pa me zanima ali bi bila šansa da bi notri vrgel eno dodatno lučko ki bi jo usmeril v rasstlinco?Katero rastlinco bi priporočali kakšno luč?Osnovni pogoji v teraariju so pa takšni da je temperatura 24-30 stopinj in kar visoka vlažnost
ce je dost vlazno bol slabo kiro. pa nwm ce je ze kdo to delal da bi mel kačo pa rozo zraven
Let the positive vibes reach and teach you...
Načeloma vlaga ni tak problem dokler raste pa je dobro zračeno.
Za žarnice maš kar nekaj izbire, najbolj so v uporabi HPS.
Sanja se mi pa ne če paše kači ali ne.
O žarnicah si lahko prebereš: http://marlek.si/content/svetila
Samo pazi da ti kače ne bo pojedla rože pa zadeta sikala
Za žarnice maš kar nekaj izbire, najbolj so v uporabi HPS.
Sanja se mi pa ne če paše kači ali ne.
O žarnicah si lahko prebereš: http://marlek.si/content/svetila
Samo pazi da ti kače ne bo pojedla rože pa zadeta sikala
Quote:
Slike prilepi
nekak tak zgleda upam da se kaj vidi...kot da bi se listi sušili
Slike prilepi
nekak tak zgleda upam da se kaj vidi...kot da bi se listi sušili
temperatura definitivno.....sploh če je lampa preblizu rož se začnejo listi ukrivljat,dobijo krhke braun fleke
sem mel isti problem
sem mel isti problem
plants growing out of my ass
Uh ja, men je tud takoj temperatura padla v oči.
Daj malo ventilacije jim
Daj malo ventilacije jim
Jap to je najverjetneje luæ preblizu, posledično višja temperatura in suh zrak, kar največkrat povzroča take probleme
police in helicopter search for marihuana ...
Hvala. Zdej sm luč prestavo skor na sredino box-a, da je oddaljena okol 50cm, od vrhov, temperatura pa je malo pod 30 stopinj.Dodal sem še lonček z vodo za vlažnost, ki ga bom odstranu ko grejo na 12/12.
lp
lp
to se men se vedno previsoka temp zdi... kaj pravite na to temperaturo... ko je tema u boxu se gible med 17-20 ko je svetlo pa nekje od 24-26?
aja sem pozabu se neki uprasat oprostite ker pisem u drug post... al je usen al perlit(nariban stiropor) kr doma naribam? al je bols da ga kupm u trgovini? vermikulit je sploh pametno mesat med zemljo? lp