Diagnostika bolnih rastlin
Re: Diagnostika bolnih rastlin
to je blo outdoor kar sm jst zalil, samo sej ne more bit velike razlike
-
OriginalGanjata
evo slike
eni flek so se posušili in so svetle packe.
eni flek so se posušili in so svetle packe.
Man who go to bed with itchy ass wake up with sticky fingers.
jst sm meu isto tak. pa ph ni biu vredu.(prenizk) (mel sem not zelezno palco za oporo ki je zacela rjavet in je vse sfukal) listi se mi sicer niso popravili vendar lepo raste naprej
Let the positive vibes reach and teach you...
Zdravo, mene pa zanima, tko informativno, kaj je z rozco, ce ma na zacetku tri klicne liste?? sm pred kratkim v indooru posadu neki rastlinc in ma ena 3 klicne liste medtem ko vse ostale po 2..
to je tak ko 4- peresna detelca
nc skrbet
nc skrbet
Let the positive vibes reach and teach you...
-
WeedSmoker
meni se je to zgodiloin ni nič narobe, naslednji listi bojo 3je 3-peresni, pa tudi ko sem jo vršičkal so mi zrasle 3 veje, pri drugih rožah pa mislim da če vršičkaš normalno zrasteta samo 2.. samo na koncu mi je še pokazal spol brez zamenjave režima luči (preflower) in sem zvedel da je muški..
No light, no buds!!!
-
sticky
ganjata to ni problem s kalcijem. nekaj drugega je. za začetek prenehaj škropit oz špricaj jih v trenutku, ko se ugasne luč. pa ne preveč, da se bojo listi posušil, ko se bo luč spet prižgala.
noup to ni kalcij, in to tud niso neki zelenorjavi fleki, sm računal da bo zgledal nekako tako
http://www.icmag.com/gallery/data/500/1134calcium-1.jpg
Ponavad se tako začne delat ob strani taki fleki in listi se mal uvijejo, ko primankuje fosforja
http://www.icmag.com/gallery/data/500/1134calcium-1.jpg
Ponavad se tako začne delat ob strani taki fleki in listi se mal uvijejo, ko primankuje fosforja
-
OriginalGanjata
ja sm jih nehalšpricat...bomo vidli če se stanje popravi v parih dneh ko jih nebom šprical...čudno mi je tut to da nimajo vse enako. Mogoče sm se pri barvi mal zmotil...farbnbilnd
Man who go to bed with itchy ass wake up with sticky fingers.