Diagnostika bolnih rastlin
-
Carlos_Mencia
Re: Diagnostika bolnih rastlin
jas sem 99% da je bil tole N burn.
Zanimivo...
Eni pravte da je premal dusika, drugi so ziher da ga je prevec...dve rozci sem pustil u 2L loncih ih jih bom naprej gnojil kot dozdej, druge presajene pa bom nekaj casa zalival samo z vodo...upam da bom s tem vidu al je blo prevec dusika al premal...
Eni pravte da je premal dusika, drugi so ziher da ga je prevec...dve rozci sem pustil u 2L loncih ih jih bom naprej gnojil kot dozdej, druge presajene pa bom nekaj casa zalival samo z vodo...upam da bom s tem vidu al je blo prevec dusika al premal...
em mene pa zanima... zaj meni blo 2 dni doma pa so rastlince dotikale žarnice pa so jim listi posmodli na vsaki rastlini po 1 list... pa so bli celi rjavi pa zažgani... pa sem jih bek vrezo... zaj pa m zanima sem zjebo kaj al ne ?? pa rastlince so že 5 dni na vegetaciji sicer pa mam samo 3 rastlince
oz 5 dni na cvetenju se opravičujem
Fertiq je vse je za bek vrečt Kako luč pa te maš za cvetenje da se ti je sam en list mal zasmodil?? drgač pa mislim da zard tega neb smel met problemov
i am invisible!
luč je varčna vem da bi mogla biti drugačna... samo meni se re da semena dobim ne grame
mam probleme z rozami me zanima ce se gdo odgovarja oz pomaga
mam problem z rozami pa me zanima ce se gdo pomaga oz odgovarja na tem forumu
Le glej da lojzetov trud ne bo odveč. Hint: poglej prvo stran te strani.
in izpolni lojzetov vprašalnik in po možnosti dodaj sliko rastline in problematičnega dela le te.
lp
<baphomet>
lp
<baphomet>
the walley of sylvania