Ask old farts a question
Re: Ask old farts a question
ehh to ti je pa nirvana,imam jaz tudi bilko Early Misty pa ševedno ne cveti...ima par laskov in to je to..."early my shit".
Konoplja.org
Izobrazevalna in poucna stran o nasem najljubsem zeliscu
Izobrazevalna in poucna stran o nasem najljubsem zeliscu
Ojla
Mene pa zanima, k sadite biljke, a jih date kr v lukno k ste jo skopal že prejsn let pa mel not rožice, al grete nove kopat? Pomojem nebi blo nč narobe, če bi v staro luknjo mal
gnoja nametu pa mal sam prekopu?
Mene pa zanima, k sadite biljke, a jih date kr v lukno k ste jo skopal že prejsn let pa mel not rožice, al grete nove kopat? Pomojem nebi blo nč narobe, če bi v staro luknjo mal
gnoja nametu pa mal sam prekopu?
pravilno razmišljaš. sej kmetje tut sadijo skos na istih njivah.
-
Hennessey_
Jst mam 30 roz, early misty in hawaii skunk 2 pa mi jih pol se ne cveti...vidm da vsi pravte da vam early misty ne cveti, se prav mamo vsi probleme z early misty...lp
You better back the fuck up,before you get smacked the fuck up!
early misty je kr neki:) men je zdej začela cvetet.
nikol več od nirvane semen, saj jst.
nikol več od nirvane semen, saj jst.
-
Carlos_Mencia
uuuu it's nirvana to blame! ooh and sensiseeds too
ni nirvana kriva, če naivneži padajo na "early" predpono
ni nirvana kriva, če naivneži padajo na "early" predpono
pa da ne gnojijo dost...oz založno pognojijo z dušikom, ki ob začetku cvetenja samo zavira rast svetov...oz podaljšuje vegetacijo...
Box velikosti 170(V)x60(Š)x45(G). Imel bi dve nadstropji (v:85cm) in v vsakem 250watt HPS v CoolTube.
Katero tehniko bi mi priporočili, SOG ali SCROG? Naj začnem takoj na 12/12? Koliko bi lahko pridelal (realno/maksimalno)? Vesel bi bil kakršnih koli komentarjev in predlogov.
Za vaše odgovore se že vnaprej zahvaljujem.
LP
Katero tehniko bi mi priporočili, SOG ali SCROG? Naj začnem takoj na 12/12? Koliko bi lahko pridelal (realno/maksimalno)? Vesel bi bil kakršnih koli komentarjev in predlogov.
Za vaše odgovore se že vnaprej zahvaljujem.
LP
upj da bo temperatura vredi, vseen kera tehnika, 12/12 bi blo gut vegeterat glih nemors nevem kok cajta, pridelal bi ce bi recimo od semena mal vege pol pa 12/12 pa ce sta obadva prostora zapolnena v vsaki 4 rožice scrog tehnika bi blo okol 100g na grow mogoce mal vec al pa mn odvisno od vrste. Aja pa vse morjo bit ženske hehe
Pomoje
Pomoje
js bi delov sog za scrog bi pa lahko mal jih pustu vegeterat pomoje.