Ask old farts a question
Re: Ask old farts a question
žiujo! js sm nou na forum tko da upam da pišem v pravo temo!
začetek decembra sem dal kalit seme (kr ene domačice)in ga posadil v zemljo. Približno čez en mesec mi je na okenski polici zrasla rastlinca pol smo jo pa dal pod luč. Zdej je 2 tedna odkar je pod lučjo zrasla je pa 5-10cm. Zalivam jo z neki gnojilom (hesi fosfor), luč pa pižigamo intervalno in je prižgana okoli 7-8 ur na dan. Čeprau je luč okoli 50 cm nad rastlino se ji sušijo zgornji listi in tiste dlačice. Zanima me zakaj se to dogaja in kaj naj naredim da se ne bo! Hvala
začetek decembra sem dal kalit seme (kr ene domačice)in ga posadil v zemljo. Približno čez en mesec mi je na okenski polici zrasla rastlinca pol smo jo pa dal pod luč. Zdej je 2 tedna odkar je pod lučjo zrasla je pa 5-10cm. Zalivam jo z neki gnojilom (hesi fosfor), luč pa pižigamo intervalno in je prižgana okoli 7-8 ur na dan. Čeprau je luč okoli 50 cm nad rastlino se ji sušijo zgornji listi in tiste dlačice. Zanima me zakaj se to dogaja in kaj naj naredim da se ne bo! Hvala
fletkana je waaa js bi tut tako mela
[*zivljenje zajemaj z veliko zlico - nikoli neves kdaj bo skleda prazna*]
luč dej ene 10 cm bliži, še en ventilator za vn pihat naštimej, pa luč naštimej na 12/12 ( 12 ur svetlobe 12 teme). Vbistvu kok watna luč sploh je to?
Pa kšno lukno zvrtej na dnu tega lamberja da lahko voda odteka vn če jo je preveč.
Pa kšno lukno zvrtej na dnu tega lamberja da lahko voda odteka vn če jo je preveč.
a tm mas pa se en podmladek zravn za rezervo:)
You Fuck With The Bull You Get The Horns
@Stibl: ventilator piha vn, lukne spodi so, luč pa je 250W
Da bi meu luč 12/12 pa ne gre k mam to u dijaškem domu in če me dobijo ne bo lih dobr...
@Bloody: ja to je en pomladek od kolega k je kupu semena (vrsta PPP)
Da bi meu luč 12/12 pa ne gre k mam to u dijaškem domu in če me dobijo ne bo lih dobr...
@Bloody: ja to je en pomladek od kolega k je kupu semena (vrsta PPP)
Ja luč maš velik predeleč (newem kok je idealna odaljenost za tako luč) samo lahko pač testiraš z roko. Daš roko nad rastlino in če se ti po minuti ne zdi pretoplo jo daš še bliži... Moja 400w je odaljena okol 35cm, tko da je tvoja lahko še bliži.
Dlačice se ti sušijo ker rastlina misli da je že skor zima in se ji mudi zaklučit sezono, vsaj ene 10 ur na dan pomojem da nujno rab drgač nebo kej dost za kadit.
Dlačice se ti sušijo ker rastlina misli da je že skor zima in se ji mudi zaklučit sezono, vsaj ene 10 ur na dan pomojem da nujno rab drgač nebo kej dost za kadit.
sej če bi ventilator bol potih delu bi jo mel ponoči pržgano sam k preveč brenči.
Ah boli te kurac, sej računalnik tud brenči pa ga mam 24/7 pržganga. Sam pazi da ti navjo kej zavohal pa da nav cel dijaški dom vedu da sadiš pa bo kul.
sej vent mas lh ponoc tud izklucen ce ti temperatura nov delala problemov.pa k ti bo zacel cvetet se bo vohal uibr tk da brez karbonskega filtra bojo hit usi zvedl.najbol je ce out vent povezes s cevjo in to napeles cez okn,steno vn.
a si ze razmišlu kk bos vrhe sušiv k pa se 2x bl smelajo
a si ze razmišlu kk bos vrhe sušiv k pa se 2x bl smelajo