Prenos rastlin na prosto in stres
Prenos rastlin na prosto in stres
Torej, gruverji. Zanima me kaj mislite o prenosu rastlin na prosto in stresu. V teoriji vemo, da ni dobro motiti cikla oz. režima osvetljevanja. Vzemimo, da imamo klonse na 18/6. Za 3 tedne jih pa hočemo prenest v naravo. Pojavi se manjši problem. Pakiranje. Torej zapakiramo jih v embalažo in so v temi za npr 20 min.
Zanimajo me predvsem vaše izkušnje glede hermafrodizma kot posledice prenosa in tiste teme za 20 min. Teoretično vem, da je mogoče ampak zanima me predvsem PRAKSA in vaše izkušnje. Ali se vam je v praksi izkazalo, da je to "kratko obdobje teme" oz. transport kdaj problematično? Ali je pa praktično oz. v praksi nepomembno?
Zanimajo me predvsem vaše izkušnje glede hermafrodizma kot posledice prenosa in tiste teme za 20 min. Teoretično vem, da je mogoče ampak zanima me predvsem PRAKSA in vaše izkušnje. Ali se vam je v praksi izkazalo, da je to "kratko obdobje teme" oz. transport kdaj problematično? Ali je pa praktično oz. v praksi nepomembno?
Re: Prenos rastlin na prosto in stres
Če bi nastali hermiči v tisti temi pol jih nebi noben vn nosu. Stres bojo že doživele ampak ne omembe vredn. Bojo rastle normalno naprej. Pa glej da boš vredu zaliu ko jih boš presadiu pa probaj dat cikl luči na 15 ur.
Hvala FlyBoy za nasvete, si preizkusil zadeve mogoče bolj statistično? Torej lahko domnevamo, da če enkrat zmotimo svetlobni cikel rastline v "svetli" fazi za npr. do eno uro je to popolnoma varno in ne pusti nikakršnih posledic kar se tiče hermafrodizma? Pa brezveze je dajati na 15 ur ker ne bodo zacveteli predvsem po kakšnem tednu utrjevanja na balkonu, mislim da je nekje 14:40 h svetlobe na dan čist varno. No to je pa že za drugo temo in ne spada sem.
glej CannaIce če je, Jorge Cervantes v enem svojih muvijov preneso klone iz inkubatora v škatli (tema v škatli itk xD) na gverila špoto torej nebi mogo bit problem glede na to da nas vse zuje v znanju ;D
<3 Mary Jane !
Hermiče boš dobu če bi jih pusti tri dni v čisti temi...kot sm reku nič ni narobe.
Quote:
glej CannaIce če je, Jorge Cervantes v enem svojih muvijov preneso klone iz inkubatora v škatli (tema v škatli itk xD) na gverila špoto torej nebi mogo bit problem glede na to da nas vse zuje v znanju ;D
Lih to sm mislu ja:) Jorge pa una šatuljica:)
Lih to sm mislu ja:) Jorge pa una šatuljica:)
Eh 20 minut teme ni noben resn stres za rožo. Sploh glede na to da se seli v okolje kjer je dež, toča, veter, pa potem spet 14 dni sonca in 40 stopinj, pa kakšna žival mim pride, temperature nihajo precej bolj kot notr, presadiš jo, po možnosti po poti še kej polomiš... Uglavnem tistih 20 minut teme je še najmanjši problem. Če te skrbi, jih pa ponoč nesi na plac
The newb is back.
Ma dejte no srat. Pa mi povejte kako je potem pri shranjevanju odrezanih vej v hladilniku do 2 tedna al še niste sprobali
samo maste pa fobijo s temi hermiji tako je če se uglavnem sadi sfukana genetika ahahahahhahaha
samo maste pa fobijo s temi hermiji tako je če se uglavnem sadi sfukana genetika ahahahahhahaha
police in helicopter search for marihuana ...
Hermijofobija:) A kar 2 tedna v hladilniku? No potem je pa res skoraj vse genetika.
pol pa dela gospa lasulja solato in da namest petršila ene fajne mlade poganjke...
hahahahahahahahaha
hahahahahahahahaha