OdgovorNapisal/-a Bloody » 09 Jul 2007, 16:36
fak folk, men se bo STRGAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zanc sm pizdil, da sm namest bilke najdu osje gnezdo.right? right.
no danes sm nesu neko najdenko (nasel sm jo ob potki, na placu kjer smo dostkrat pohal, ni imela "lastnika") cist na tretji plac. skopljem luknjo, kot je letos se nisem, nasujem 10l prsti, zalijem, pognojim in "se usedem dol da si popijem pivo jaran moj stari ej aveš". uriniram okoli bilke (zato pivo) in se odpravim na moj merry way. kr naenkrat me zacno mocno peci obe nogi in za trenutek sm pomislil da sm zakoracil med posebno mocne koprive. ko z rokami preletim nozice zacutim na njih insekte...takoj sm vedu da smo se spet srecal, za trenutek me preletei flashback izpred parih let in rahlo me zagrabi panika, ki pa se takoj za tem spremeni v besno kletje in posiljanje v vestekam ter sprint cez ovire. da ne bo pomote, ze na poti gor sm jebal jeza, mudil se mi je (bilka se je povesila) poun ruzak robe, kopal sem v najmocnejsi pripeki, se pravi bil sem zelo utrujen. tek po takem terenu je itaq razred zase in cez ene 100m se ustavim, da vidm kaksna je skoda. ose so seveda navalile se enkrat, men se je rahlo trgal in za namencek sm med tekom se zgubu telefon. no, po telefon sm se mogu vrnt in pricakoval sm se tretji napad (da ne opisujem psihicnega stanja (to je sovraznik, ki mu NE MORES NIC)) ki pa se sicer ni zgodil. sm pa zdele prou "balzen", obcutek imam kot da mi nekdo ugasa cike na nogah, se posebej na sticiscu quadracepsa in kolena, zadaj, joj kao si to zadela pitæka neumita...aja, 7 pikov (3 leva, 4 desna, od kolen navzdol)
lp,b
You Fuck With The Bull You Get The Horns