420 napisal/-a:stajerka napisal/-a:mgasper0 napisal/-a:to se ti samo zdi, nimajo vsi luči doma
Sej imam jaz tudi samo navadne varčne žarnice..(če si s tem mislil na kake hpske al kaj)..pa čez dan na okenski polici, kjer mi komaj okoli 2h posije direktno sonce.. Spodaj nekaj slik..če mi bo uspelo prilepit
Zivjo!
Kdaj si pa tole dala ti v zemljo(skalito seme)?
Imam sicer doma 20w 6500°K zarnico pa jo bom tudi uporabu nasledn tedn ko baje pride slabo vreme.
Pa dej mi še povej kdaj ti das to pod zarnico zjutraj in potem izklopis?
Jaz bkm po soncnem vzhodu(vklop) in potem zahodu(izklop) pa bo mislim da vredu.
Lp
Sej če pogledaš spodaj se vidijo datumi - 29.3. so te rastline. Kolk se spomnim semena še niso bila takrat vzklita, nisme pa ziher, ker nekatera so mi lepo vzklila pod vato ali pa v kozarcu, nekatera pa ne in sme jih potem dala vsa v zemljo, pa nekatera niso vzklila...
Jaz imam 23watne 6500...v bistvu dve...dve sta pa malo manj (15 se mi zdi) in imam pač v omari in malo več rastlin not, ker ne vem kolk bo kaj ženskih...Imam jih pa sicer res celo noč pod lučjo, potem čez dan na okenski polici, potem par ur teme, okol 12h pa pod luč preden grem spat...Ampak na okenski polici imam res pozno sonce, tako da imajo pol dneva res bolj malo svetlobe..Sej vem,da bo menda problem, ko jih bom presadila ven, ker bo svetlobni režim drugačen, zato pa zdaj vsak dan poskušam par minut kasneje dat pod luč zvečer, tako da bi prišla na 16/8...Na začetku pač tega nsiem vedela..se komaj učim