It's happy menapisal/-a:
420 napisal/-a:Jaz nimam nikjer sonca prej kot od 12 naprej zdej ko jih mam se doma,a je kul ce so zjutraj od soncnega vzhoda 6:11 (pri meni) pod lucko 6500K? Pa jih ko prifem domol ob 2 prestavim na sonce in so tam do okoli 7 ure zvecer na soncu? Potem jih dam noter in zjutraj pod lucko spet... a lahko kej skoduje glede tega da dam direkt no sonce za pol dneva prej pa je bila pol dvea pod lucko..? Ker kolikor berem nek vodič na netu pise da ce ni dovolj direktnega donca da lahko das za toliko casa se pod lucko da imas skupaj nekje od 7ur naprej sonca. Ce kjeri dan ni sonca mam pod lucko cel dan do zahoda se pravi 19:50.
Hvala in lp
Glej, za rastlino ni pomembno toliko sonce kot svetloba sama po sebi.. Tudi če je zunaj bolj oblačno in ni tistega direktnega sonca je to ravno prav za rastlino.. Poskusi dat lučko zdaj ko je zunaj oblačno na balkon/travnik in jo dvigni malce od tal ter prižgi.. Videl boš da lučka kaj nič dosti ne pripomore če sploh kaj.. Konoplja (Cannabis Sativa, Indica ter Ruderalis) je rastlina kot vsaka druga in če ti zunaj raste že plevel, paradižnik, paprika, solata, kumare ali karkoli drugo potem ti bo tudi ta rastla kot je treba.. Kot sem že napisal, čim manj kompliciranja in raznoraznih panik in bo še najboljše..
No kul potem lučko dam stran in rože danes ven na balkon pa bojo potrm tam pocakale do presaditve na plac
Lp in hvala