Pesticidi?
-
sticky
Re: Pesticidi?
te pasti so prepovedane (sm lan preštudiral ). če te dobijo ga fajn naf**aš. pa še tko kot je svedr reku, js bi ti tikvo zaklenu notr majkemi.
najbolš je IMO, če vidiš da še nekdo "skrbi" za tvojo rožo, želetke zapičt v steblo, pa pol mal okol po bližnji okolici čekirat, kdo si nea more lastoročno jolya navihat
najbolš je IMO, če vidiš da še nekdo "skrbi" za tvojo rožo, želetke zapičt v steblo, pa pol mal okol po bližnji okolici čekirat, kdo si nea more lastoročno jolya navihat
IMO ???
IHMO ???
bemti, nevednež....
Bodite tako dobri in me poučte o teh kraticah...
God must love crazy people. He made so many of them.
-
sticky
imo - in my oppinion
imho - in my honest oppinion
to te stane zdej 5g najboljše letošnje domaæice! press..
imho - in my honest oppinion
to te stane zdej 5g najboljše letošnje domaæice! press..
lepa hvala, Stiks...sem mislo nekaj v smislu; IMO..
internacional mariuana O... ???? (prekleti "zablojenec", samo da vidim M, pa že Maaa...)
no, zaj vem, anede??
Stiks, kake 5g, tvoja urna postavka na moji njivi (bil si sprejet in izpolnjuješ podane zahteve) predvidevam da bo višja kot toliko, kolikor zahtevaš sedaj, kajti danes sem tam videl "šape" pobeglega medveda, ki ga pogreša Zoo LJ.
mater maš srečo....
internacional mariuana O... ???? (prekleti "zablojenec", samo da vidim M, pa že Maaa...)
no, zaj vem, anede??
Stiks, kake 5g, tvoja urna postavka na moji njivi (bil si sprejet in izpolnjuješ podane zahteve) predvidevam da bo višja kot toliko, kolikor zahtevaš sedaj, kajti danes sem tam videl "šape" pobeglega medveda, ki ga pogreša Zoo LJ.
mater maš srečo....
God must love crazy people. He made so many of them.
ej sticky zdele sm se tok zasmeju k sm prebral -> majkemi da bi ti tikvo notr...
haha sam resno ane..
svedr
evo fantje...k noben ne vrjame za žajfo...http://www.overgrow.com/growfaq/t512
tole si mal preberte...pa boste vse vdl..od medvedov pa do zajcov in jelenov...tut kobilc..
tole si mal preberte...pa boste vse vdl..od medvedov pa do zajcov in jelenov...tut kobilc..
-
sticky
@somebodoy: ti poznaš cifro nula.. no, dodaj jo k petki sicer pa ----> Internešnal Marijuana Organizejšn ----> rehab rehab....call 911...we got sičuejšn hir...
@svedr1: hehe si predstavljaš da bi ga res uklenu, pol pa po kolega ki je gay skoču
@volkds: hehe sej vrjamemo, mal heca more bit! ane ane
@svedr1: hehe si predstavljaš da bi ga res uklenu, pol pa po kolega ki je gay skoču
@volkds: hehe sej vrjamemo, mal heca more bit! ane ane