Jebeno vreme!!!!
Lansko leto takle čas se nam je smejalo, takšno jesen smo imeli.
Potem imamo še to krizo morale ki nas je že resnično zelo globoko potegnila. Čedalje več ljudi je v hostah, nabira gobe, zastonj športa ali namerno krade rožice zrasle s trudom tuje roke.
Kakorkoli že, tudi če imaš 100 proc. safe plac,to ni več to.
Sem punca toda kljub temu sem na začetku leta zmigala mojo rit in znosila veliko zemlje,skopala luknje in skozi celo leto švicala ob nošenju hektolitrov vode v tem sušnem letu 2012.
Končni rezultat:
5.6 srne oziroma najverjetneje zajci/miši so pojedli 3 čisto male klone, ki so bili zavarovani z laksom in pasjo dlako.
15.7 posekane prve 3 biljke iz neznanega razloga. Po sledeh ki so ostale je baraba naredila klone.
27.9 sem končno sama posekala 1x Frisian dew, ter teden kasneje enega Shaman-a.
Toda daleč najlepšo in košato ljubico vrste Lemon Skunk pa je prvi vikend v oktobru nesel nepridiprav točno v njenem zadnjem tednu, ko so bili trichomes pol motni pol rjavi.
Minimum 200g mi je pofu... lenuh ukradel ravno pravi čas. Če ne bi pustila ker me je iz firbca zanimalo kakšen efekt naredi 3/4 rjavi in 1/4 meglenih potem bi...eh
Dokler nimaš v kozarcih shranjeno in dozorelo(curing) Marijo, je tk ko da ne bi nič mel. Sploh ne smeš računat in študirati da bi blo to tvoje. Na žalost smo si drug drugemu v pogubo
Tebi kdorkoli že si pa

Sedaj čakam na zadnjo pozno sativa Lemon skunk rožico. Je zelo pozna, zrasla na 1000m+ nmv tako da se ji glede na ohladitve in dež zelo slabo piše. Manjka ji še približno 3 tedne, toda če o plesen in sneg potem jo čaka prehitra usoda