zanimivo je da ljudje pobirate semena iz robe in potem posajate v upanju, da vam bo koncalo. kaj pa če vam diler proda indoor robo in strain ne bo končal pri nas zunaj. očitno že vsi veste, da kupujete outdoor robo...
people are strange
Kolko vidim tukaj, dosti ljudi goji indoor sorte, nekateri celo haze poskušajo
dosti naredi reklama, npr. greenhouse seeds so eni izmed mojstrov oglaševanja, tudi sam sem pri prvem outdooru padel na njihovo nakladanje
sorte katere že xy genracij niso videle sonca, ampak so gojene pod lučmi, ter razvajene do amena niso primerne za outdoor
vsaj za mojega ne...
Vendar če imaš nekoliko srečo in naletiš na dobro genetiko uspejo tudi indoor sorte,
sem lani vzgojil eno rožco, seme je bilo iz robe, pozno začelo cvest, pobral sem jo 17.okt sem se malo usral zaradi napovedanega mraza in bojazni pred plesnijo,
vendar je imela samo en plesniv vrh ostalo pa vse zdravo, pribijala pa je tudi lepo ampak škoda da je nisem še pustil kak teden, dva...
pravtako sem pa imel lani sorto opisano kao optimalna outdoor sorta pa mi je skoraj pol splesnelo
evo kako delajo mojstri oglaševanja, sicer se v tem primeru gre za hrano ampak vseeno
http://www.youtube.com/watch?v=1c04M7JfuK8
@thugsman
lepa rožca, kolko ima to sonca na dan?
tole imaš v nekem grmovju če se ne motim?
imam nekaj podobnega
Erdbeerli
kaljena 13.6. zdaj je malo čez polovico cvetenja
18.9.