OUTDOOR 2009
Re: OUTDOOR 2009
Ne vem kera sorta,res ne,ker sm jih kr kupu tm 3 tedne stare. Je pa iz semena. Vršičkal sem jih in ma vsaka po 4 vrhe,sam se ne vidi glih k ni placa da bi vse not dobu,k je šavje vseposod. Aha,še neki bi vprašu. Kolkr sm že omenil,tole je moj prvi grow,in me mal zanima s čim in kdaj naj jo gnojim zdaj,ko je začela cveteti ?
uh jest pa že mesec dni nisem bil na polju namreč imam "vgrajen" agrogel in ne maram vzbujati pozornosti.. čeprav nazadnje ko sem bil pri deklicam, se pravi dobr mesec je blo vseh 15 bilk čez 1,2m ) poročam po 15.avgustu. lp
Nekanj me zanimle.. Zdaj so že večini growerjev bilke začele cvetet, ali? ker moja ne kaže nikakih znakov cvetenja še in me skrbi. vrsta je super silver haze za info
nima te kaj skrbet k to ni nič nenavadnega ene pač mau kasnej zacvetijo.
Priporočam ti da greš čimprej na plac, jst sm ravnokar iz placa pa sta se mi bilki skoraj cisto posusili, ce nebi sel danes bi blo pomoje prepozno.. Me ni blo 10 dni pa v soboto je bil naliv pa sm mislu da ne bo treba it zalit.. Imam pa kupljeno zemljo ki naj bi mela dodatke za zadrževanje vode..
Evo stanje:
A ima že kdo izkušnjo s posušenimi bilkami, mislim, niso čisto suhe, 1/3 vrhov je čisto posušenih, ostali so pa bogi.. Sem danes zalil z okoli 20litri/bilko, upam da se pobereta
Jutri je pa napovedanih 35°C
Evo stanje:
A ima že kdo izkušnjo s posušenimi bilkami, mislim, niso čisto suhe, 1/3 vrhov je čisto posušenih, ostali so pa bogi.. Sem danes zalil z okoli 20litri/bilko, upam da se pobereta
Jutri je pa napovedanih 35°C
fuckcombustion
zdle ,ko je taka vročina obvezno zalit na 3,4 dni
prvo ko sem pogledo slike se mi je ful smešno zdelo da se so ti kar posušile potem pa sem vido da jih maš v loncih ... ja to pa bo zdaj v taki vročini treba zalivat skoro tak kot je rata reko ... jaz mam vse v zemli pa ni problema niti po 10ih dneh mogo če bom šo zalit nasledni tedn
<3 Mary Jane !
to pa je pizdarija. Res je vročina ja.
upam, da se jim stanje zboljša čimprej.
Nasl. leto, pa kuj v zemljo, ne v lonce, pa bo.
lp
upam, da se jim stanje zboljša čimprej.
Nasl. leto, pa kuj v zemljo, ne v lonce, pa bo.
lp
PRIHODNOST JE ŽIVETI Z MATI NARAVO - vštric
jutr kao neki vročinski val ftw:s bogo cvetje
jep, zaj pa jim daje po pizdi ta vročina.
PRIHODNOST JE ŽIVETI Z MATI NARAVO - vštric