Outdoor - plants/sqare meter
Re: Outdoor - plants/sqare meter
Sem napisu napačen link glej tega.
http://www.overgrow.com/edge/gallery.php?action=folder&userid=767223
http://www.overgrow.com/edge/gallery.php?action=folder&userid=767223
idi na OG pa ga direkt kopiraj
God must love crazy people. He made so many of them.
-
fredikruger0
pravm 2x tle v tem threadu 1x pa v unmu 1x
štekaš?
štekaš?
ssdpbren a v koruzi lepo raste a si mel kdaj kaksne tezave ce je cez koruzo zrasl da se je vidl?
-
sticky
mene bolj zanima, če koruzniki kaj pazite, kdaj ven posadite, da vam kmetje ne pošpricajo ganje z pesticidi. to me je vedno zanimalo, a čakate da koruza tolk zraste, da je ni mogoče več škropit?? al kako gre to na njivah??
Tako tako. Zadno škroplenje koruze je pri cca. 30cm (skroplenje proti strunam) in takrat gremo v akcijo alternativni kmetijci, z alternativnimi kulturami.
Ampak v vsaem primeru ganja prerase kukuruz, neglede na to, ali še le takrat posadiš seme, ko je kuruza že visoka 1/2m.
Ampak v vsaem primeru ganja prerase kukuruz, neglede na to, ali še le takrat posadiš seme, ko je kuruza že visoka 1/2m.
God must love crazy people. He made so many of them.
Quote:
Ampak v vsaem primeru ganja prerase kukuruz
odvisno kolk ma okol prostora - oziroma , več ko kmetu
narediš okol bilke škode, nižja bo in bolj košata.
( seveda pa tudi z zraka bolj vidna )
Ampak v vsaem primeru ganja prerase kukuruz
odvisno kolk ma okol prostora - oziroma , več ko kmetu
narediš okol bilke škode, nižja bo in bolj košata.
( seveda pa tudi z zraka bolj vidna )
Jebim ti signature too long
kaj drugi link res ne dela, če pa meni dela.
Če zraste previsoko jo upogneš dol in privežeš k kuruzi zraven nje. Štekaš? Sadiš pa nekje v prvi polovici junija, odvisno od velikosti koruze, lansko leto je to blo komaj v začetku julija. Mora biti koruza velka vsaj 50 cm.
Če zraste previsoko jo upogneš dol in privežeš k kuruzi zraven nje. Štekaš? Sadiš pa nekje v prvi polovici junija, odvisno od velikosti koruze, lansko leto je to blo komaj v začetku julija. Mora biti koruza velka vsaj 50 cm.