Outdoor 2011
Re: Outdoor 2011
Moji shamani ter guerila gusto tudi ne duha ne sluha o cvetenju Sem kar malo razočaran, ker naj bi končale v sredini sept. vendar izgleda nebo tako
jz sm tut biu dons na placi..vse cveti tudi cheese, res da je komaj začeu sam je
vitamins...T,H,C
wedr še malo ne,pa bo konec veselja
ali bi bilo pametno se zdele zalit z gnojilom za rast ker imajo moje bilke rumene liste -.- glede na to da so tik pred cvetenjem bi bilo to kaj narobe ?
Lp
Lp
kar seješ to pol žanješ
se mi je zdel da bi blo bols da bi pocaku en plant da zacne cvetet CPF od zen seeds z briketi sicer plantela K+. 1 tyhphoon cveti ze od 15 julija, ostala 2 pa cca. 2 tedna(rdeč fenotip mislm da je).
kar seješ, to žanješ!
Kaj pa glede mojih, katere so imele pomankanje kalija ali kalcija. (do 10 dni nazaj sem jih škropil z kalcijem,...) sedaj pa mi spet kažejo znake pomankanja,...(listi rumenijo,...)
a naj jih spet poškropim ali naj pustim sedaj pri miru, ko že cvetijo? (bo zaradi rumenenja listov manj batov oz bodo ti manjši?
a naj jih spet poškropim ali naj pustim sedaj pri miru, ko že cvetijo? (bo zaradi rumenenja listov manj batov oz bodo ti manjši?
Prilepi kakšno sliko, da najprej ugotovimo kaj ji sploh manjka, potem pa lahko razmišljaš naprej. (kalij, kalcij = velika razlika)