Quote:
Hm ja tkole je; moj spot se ni izkazal kot je obetal na prvi pogled. Prst je namrec mocno ilovnata (lahko nardis kompakten svalk ce jo povaljas med dlanmi). No, posadil sem vseeno in sicer tako, da sem izpulil malo vecji mlad grm skupi s korenino in na mesto korenine zasadil bilko, moja logika je taka, da ce je grmovje lahko rastlo tam, bo lahko tudi bilka... mam prav? Kaj to pomeni za nadaljno rast v smislu gnojenja, kao ima ilovica vec mineralov ali zato rabi manj gnojila? Kako bi se izboljsal prst? S pepelom kaksno drugo organsko snovjo, tekocino?
se slikca ene, zgleda tkole:
http://www.file.si/files/po27aq0w8afhvk0w629h.jpg
Kaj mislte?
Ilovica ima minerale in možnost zadrževanja vlage. Ampak kaj je problem pri ilovici? Problem je, da je tako zelo zbita, da korenine le stežka prodrejo skozi. Zato so ilovnata tla bolj tko tko. Glede grma pa, saj rastla bo rastlina ampak tvoj cilj ni, da samo raste. Ali se motim? Drugače pa probaj gnojit površinsko z briketi Plantella nevem več točno kako se jim pravi. Varianta ala BioSol. Za vse, ki pa ne morete iz takšnih ali drugačnih razlogov prinesti zemljo na plac pa priporočam, da skopljete luknjo naredite spodaj drenažo(kamni itd...), nato pa vmešate med tisto izkopano zemljo 2 pesti Plantella peletov. To je za cca. 1m jamo +-.

. Letos imam več različnih vrst,vsega skupaj trenutno 12 od tega 4 feminizirane, tako da računam na nekje 8-10 žensk, no pa da naštejem: 1x Super Lemon Haze, 3x Red Dagon, 2x Esmeralda, 3x semena, ki sem jih dobil od nekoga tu iz okoliša, 2x semena pridelana lanski outdoor, in pa še 1x seme iz pohe. Prve so bile posajene 15. in 16. marca(lanksko leto 14. maja), ostale pa 6. aprila. Bom tudi redno postal napredek, tako kot lansko leto, če koga zanima 

glede na to da so bli kristali toce kar elki ni ostalo dosti upanja