Na eni sem zamudil, mi jo je plesen zjebala usaj četrtino, ostale 4 so bile kar solidne. O tejstu in highu še poročam Sanyo
. Nažalost nimam slik, telefon sem imel v popravilu in ni šlo drugače kot da bomo pač brez slik... je bila pa enares lepa - listi svetlo zeleni vrhi pa črno vijoličasti, izjemen kontrast.No, sem pa za foro pustil tole za bajto.

Ko sem šel na plejs takrat, sem jo pozabil v lončku v travi
Čez 14 dni ko sm pršu naslednč sm jo najdu, skoraj čist suho (še dan dva in bi bila adijo) nesu domov in posadu. To je blo..konec maja. In razvila se je superca, pokazal se je da je ženska in pomoje lahko že trdim da je ta moja outdoor 2007 zmagovalka

Vrhi so za njene razmere dovolj veliki, smell je pa... nevem. Vonj ima močnejši kot vsi skanki kar sem jih do zdaj vonjal...začut se jo takoj ko prideš, pa samo 1 biljka je! Zaenkrat popolnoma NOBENE sledi o plesni (čekiram vsak dan), tako da jo bom zaforo pustil naj še raste, me zanima kolko cajta bo zdržala. Kazalo je tudi da bo razvila hudo lepe barve, bila je namreč treh barv. Listi zeleni, steblo globoko vijola in laski roza!! zdaj je mraz, bi mogl še bolj farbat pa zaenkrat nič ne kaže na to, še zbledele so ji barve. No ja, you cant have everything

Hvala sanyo-tu za semena. Dobiš testerje