OUTDOOR 2009
Re: OUTDOOR 2009
sem mel one plave zrnca ko so za polža pa en kurac pomaga
-
herbman
V kakšnem okolju si jo pa imel , da so ti jo pojedli ?
Prasice so polži ni kaj , ampak oni se morejo ravno tak nahranit.
Prasice so polži ni kaj , ampak oni se morejo ravno tak nahranit.
ko bi slovenija pustla kake 2 bilki tak ko nizozemska španija pa belgija(se mi zdi) bi blo bomba Pol man dnarja pa 5x bolši pridelek
se opravičujem za off topic
se opravičujem za off topic
A.C.A.B!
Mnja...
Tist na sliki je sam ena veja. Drgač je zadeva v 20l teglcu in velka bliz enga metra (brez teglca). Aja... Pa diši full dobr!
Zanima me če b` kdo, tkole z glave, vedu kaj je to za ena sorta, ker ostale bilke ne vlečejo tok na rdeč...
Tist na sliki je sam ena veja. Drgač je zadeva v 20l teglcu in velka bliz enga metra (brez teglca). Aja... Pa diši full dobr!
Zanima me če b` kdo, tkole z glave, vedu kaj je to za ena sorta, ker ostale bilke ne vlečejo tok na rdeč...
Live and let die.
Nemogoče takole z glave rečt. Maš 100 sort ki vlečejo na vijolo. Rdeče. Karkoli pač
The newb is back.
ja morejo se nahranit se je okoli polno zelenega ble pa so še čist male 1 nadstropje jebiga zaj je kaj je upam da bodo druge vsaj bolše
Prejle sem weedsterju na chatu pojamral, da s svojim ixusom ne morem slikat v makro nacinu, ker tega nacina sploh nima...pa me je prec popravu in reku, da herbu fajn uspeva z njim slikat. Sem mogu it po njega in pogledat v nastavitve in...ma 'macro'
Jah, weedster je kriv za tole.
Big cohones vrsicek #1
vrsicek #2
suppose to be FIM'd:
Zdaj
priblizno 10 dni nazaj
Moral bi jih presadit ali pa vsaj zalivat z gnojili, da ne bi vsaj listi rumeneli... mam nekaj od hesija, a se zdaj ze uporablja Bloom complex ali dam raje TNT z vec dusika, da se malo zaustavi cvetenje?
Jah, weedster je kriv za tole.
Big cohones vrsicek #1
vrsicek #2
suppose to be FIM'd:
Zdaj
priblizno 10 dni nazaj
Moral bi jih presadit ali pa vsaj zalivat z gnojili, da ne bi vsaj listi rumeneli... mam nekaj od hesija, a se zdaj ze uporablja Bloom complex ali dam raje TNT z vec dusika, da se malo zaustavi cvetenje?
When troubled times begin to bother me,
I take a toke
and all my cares,
go up in smoke.
I take a toke
and all my cares,
go up in smoke.
Ma men je zmankal drugega kokr bloom pa superbloom in sm jih že od začetka s tem gnojil. =)
The newb is back.