Skunk special, raste odlično, je razvejana, košata, in pa iz stranski vejic že rastejo nove stranske vejice, tko da zgleda super. Višina cca 70cm.
Fotka:
-
Passion #1
Približno tako visoka kot Skunk Special, tudi zelo lepo razvejana in košata.
Fotka:
-
Frisian Dew, tale raste bolj v slow motion načinu, kljub temu, da sem ji prejšen teden dal dušika je še zmeraj rumenkasta, tko, da sem ji dal novo porcijo dušika. Visoka kakih 40cm
Fotka:
-
Big Grapefruit, zgleda da bolj rada raste v višino od ostalih, najvišja od vseh, cca 1 meter, svetloba ima prbližn enako kot ostale, je pa lepo razvejana.
Fotka:
-
KC36, kaj je pa s tole pa nevem, začela je cveteti, potem se mi je zdelo, kot da se je malce popravla, zdej pa spet cveti. Svetlobe ima dovolj, od 6:00 zjutraj do 16:00 popoldan, dal sem ji malce dušika, da mogoče zaustavim cvetenje. Če ima kdo idejo zakaj cveti, lahko pove. Je pa drgače zelo košata in razvejana, visoka pa kakih 60 cm.
Fotka:

) jest sicer se nisem dal nic ven ker mi s casom ni zneslo :/ ampak me nekaj zanima malo pozno sem letos naredil klone in so zdaj veliki cca 10cm nekaj jih bom pa se naredil (5) pa me zanima ce bo to kaj rastlino zamorilo oziroma ce se to ful pozna na pridelku? vrsta je the church...