Outdoor 2011
Re: Outdoor 2011
čudovite rože mate vsi!
tud jaz sem jih šel včeraj pogledat in so res lepe, dubu sem tud 11-listni fenotip in tista roža je res čudovita
aja, pa tud preflowerji so se pokazal končno.
pa še ena zanimivost za vse nas gverilce; danes je namreč najdaljši dan, z jutrišnjim se torej začnejo krajšat
tud jaz sem jih šel včeraj pogledat in so res lepe, dubu sem tud 11-listni fenotip in tista roža je res čudovita
aja, pa tud preflowerji so se pokazal končno.
pa še ena zanimivost za vse nas gverilce; danes je namreč najdaljši dan, z jutrišnjim se torej začnejo krajšat
vem da bo tole glupo uprasanje, ampak useen..
a je kdo iz krskega, pa da ma bilke blizu nuklearke, ker kot vemo, radioaktivnost pospesuje rast celic.
zato me zanima, kak kej tam v okolici nuklearke rastejo bilke ali pac mogoce nasplosno rastlinje?
a je kdo iz krskega, pa da ma bilke blizu nuklearke, ker kot vemo, radioaktivnost pospesuje rast celic.
zato me zanima, kak kej tam v okolici nuklearke rastejo bilke ali pac mogoce nasplosno rastlinje?
Hell, it's about time.
Hehe najbrž se hecaš sam vseen.
http://xkcd.com/radiation/
http://xkcd.com/radiation/
biu danes na plejsu... (pozabu fotoaparat)...drgac pa rastline so cca. 180 - 190cm...pa ZELO razvejane ! naslednic sledijo slike...
Lp
Grow with love & sense !!!
dugacki je torej hotu povedat, da nuklearka odda manj sevanja kot banana
je pa okrog Černobila baje neverjetno bujno rastlinje, ki se je menda razraslo že par let po nesreči
je pa okrog Černobila baje neverjetno bujno rastlinje, ki se je menda razraslo že par let po nesreči
@ gonzalez mas prov..sm gledu nek dokumentarc..in zgleda ze tko da je bolj bujno...
se bo treba u cernobil preselt pa na vrh stolpnc posadit "ksno" rastlinco...
Okoli crnobila so itak sadili konopljo, da bi s tem zreducirali vsebonost radioaktvnega kalija, cezija itd. Se ena zelo dobra lastnost te rastline je toraj, da nadpovprecno dobro veze radioaktivne elemente iz okolice. Ce slucajno raznese krsko, vsi vemo, kaj je nasa naloga
drugace pa mate res lepe roze
drugace pa mate res lepe roze
hja no pol pa kr veselo na delo..sabotirat krsko..pa prpravt rožce...
pravjo, da, če ne vložiš nič ne dobiš nič oz. zelo malo..več vložiš več dobiš... !!! ;=)