OUTDOOR 2018
Re: OUTDOOR 2018
Lp. A ste že želi kej?tk me zanima kok ste kaj dobli vn?
-
autoflower
Mrljo nekam si nevčkan ti
Zanima me pjebi če je kdo sado križaNance od Pakistan citral Kusha??? N amreč konec mesca bo pado pck x erdpurt..Diši res vrhunsko po limonah in mam ga na visoki nadmorski višini.Res da veliko ne bo gor ker res niso top pogoji ampak roži nič ne fali..
Zanima me pjebi če je kdo sado križaNance od Pakistan citral Kusha??? N amreč konec mesca bo pado pck x erdpurt..Diši res vrhunsko po limonah in mam ga na visoki nadmorski višini.Res da veliko ne bo gor ker res niso top pogoji ampak roži nič ne fali..
Pozdravljeni. A je kaksna varjanta da zlomljena bilka raste naprej ce jo poravnam in obvijem s kaksno zadevo. Ocitno je veter polomil steblo premera cca. 2 cm in je na sredini razcepljeno. Ce jo postavim pokonci gre steblo skupaj. Roza deluje se sveze kot v casu vegetacije, rana pa je ze rahlo zasusena.
Hvala in lp
Hvala in lp
-
zelenoZeleno
Ja, rano dobro obvij s kakim ductejpom al pa selotejpom, pa se bo pocelila
Bomo vidl ce bo prezivela..ene 2 tedna se manjka da dozori 
Sam dober jo imobiliziraj pa boš mel še več THC-ja kokr če se neb prelomlo 
@cigumigu, si rešil težavo oz. ugotovil, kaj bi lahko bilo narobe? imam točno enak problem...cigumigu napisal/-a:115l smart pot..Skunker napisal/-a:Kje mas to u loncu? Mogoce prevec bat guanota?
Ima kdo letos probleme z gosenicami? Meni so uničile že 2 bilki, tretjo sem predčasno pobral si vzel 3 ure doma in lepo pobiral dol gosenice in jih pobijal, cel vesel dam sušit in čez 2 ure grem prečekirat in evo spet 20 novih!! Danes sem se odločil da poberem do konca 3 bilko in sem se odločil da jo preden jo dam sušuit kar v skrinjo za 2-3 ure da gosenice zmrznejo, upam da jih bom s tem pobil. Imam še eno rastlino in tudi ta je okužena z gosenicami, zaenkrat jih še pobiram dol samo to je bolj sizifovo delo, ima kdo kakšno izkušnjo s čim se znebit gosenic kakšno škropivo, ki seveda ni strup za kajenje kasneje?
Poskusi z raztopino vodikovega peroksida. V roku nekaj ur vodikov peroksid razpade na vodo in kisik, ter ne pusti nobenih sledi.ams napisal/-a:Ima kdo letos probleme z gosenicami? Meni so uničile že 2 bilki, tretjo sem predčasno pobral si vzel 3 ure doma in lepo pobiral dol gosenice in jih pobijal, cel vesel dam sušit in čez 2 ure grem prečekirat in evo spet 20 novih!! Danes sem se odločil da poberem do konca 3 bilko in sem se odločil da jo preden jo dam sušuit kar v skrinjo za 2-3 ure da gosenice zmrznejo, upam da jih bom s tem pobil. Imam še eno rastlino in tudi ta je okužena z gosenicami, zaenkrat jih še pobiram dol samo to je bolj sizifovo delo, ima kdo kakšno izkušnjo s čim se znebit gosenic kakšno škropivo, ki seveda ni strup za kajenje kasneje?
LP, ekolog
Zdravo, se koga skrbi hladna fronta ki prihaja v noci iz sobote na nedeljo? V nasih koncih, je napovedana jutranja temperatura okoli 2 c°. Scim se najbolje zasciti pred zmrzaljo? Hvala Lp