OUTDOOR 2017
Re: OUTDOOR 2017
svetlobo rabijo nujno!
kupi si kakšno varčno žarnico za vegetacijo(6500K) in jo postavi točno nad rastlinco
kupi si kakšno varčno žarnico za vegetacijo(6500K) in jo postavi točno nad rastlinco
Hell, it's about time.
Je letos že kdo sadil zunaj? Rad bi rožice čimprej spravil ven, samo se mi zdijo jutranje temperature še relativno nizke... Anyone?
Fantje rozice mam zdej ze zunej ponoci a je vredu ze temperature so okol 6° nasledni teden bom presadiu na plac.
hvala za odgovor
!
hvala za odgovor
!
Mislim da je v redu, jaz jih imam tudi že zunaj, nekaj jih pa še čaka za vsak slučaj
upam da ne bo kakšne hitre spremembe vremena.
Lp
Lp
Džamaika 
-
generalwar
fantje, hitro rabim odgovor za tole, ker se malo mudi.
rožice pripravljam za outdoor pa jih moram nujno na hitro preseliti iz rastlinjaka. na okenski polici vem, da crkujejo.
tako, da me zanima, če bi bil tak reflektorček primeren. ima 6500k. ima dovolj w za silo? za kak teden?
pa še uporabim ga lahko čez leto na druge načine.
http://greenlight.si/led-reflektor-50w- ... arch=6500k
hvala
rožice pripravljam za outdoor pa jih moram nujno na hitro preseliti iz rastlinjaka. na okenski polici vem, da crkujejo.
tako, da me zanima, če bi bil tak reflektorček primeren. ima 6500k. ima dovolj w za silo? za kak teden?
pa še uporabim ga lahko čez leto na druge načine.
http://greenlight.si/led-reflektor-50w- ... arch=6500k
hvala
Ministarstvo za istrazivanje ruda i gubljenje vremena
Super bo
le preveč rastlin ne nastavi odspodaj 
-
generalwar
ok, hvala.belivitez napisal/-a:Super bole preveč rastlin ne nastavi odspodaj
vsako leto rečem da bom zrihtal growbox in vse poštimal, enkrat bo res treba, ker v tem času se rožicam hitro pozna, če so na mrzlem. par stopinj manj, pa se ne premaknejo cel teden.
lp
Ministarstvo za istrazivanje ruda i gubljenje vremena
Ni problema
imaš pa tudi deloma prav... v tem času namreč ko nad zemeljski del stagnira, pospešeno dela in razvija koreninski sistem... seveda ko je o govora o normalnih temperaturah 10+C
Tostre ja pa iiiiii
autoflowerke imam najraje 
Tostre ja pa iiiiii