Pakistan citral kush in križanci s PCK kot smooth smoke, bisho purple...DOMAČA wrote:Zdravo fantje!
Katero vrsto priporocate, da se nakonc bule obarvajo vijolcno barvo, zanima me vrsta ki precej hitro konca je enostavna za vzgojo in da je usaj nekak potentna roza.
Hvala in lp
OUTDOOR 2017
Re: OUTDOOR 2017
-
autoflower
Ma kdo izkušnje z humboldt seeds?Namreč gleam njihove genetike in se mi kr sline cedijo pa še vse dokaj hitro končajo.Takoj mi je v oči padel chocolate mint og..izjemna genetika(afghan +grandady+og) 
Do zdaj sem dve sezoni sadil zunaj in sicer sem zelo mlade rastlince posadil direkt ven. Letos pa bi rad kakšne 3 ali 4 tedne najprej noter, potem pa presadil ven. Torej potrebujem neke poceni luči.
Gledal sem ta LED reflektor na aliexpressu, reflektor 20 W stane samo 19 €, free shipping.
Ali bi 20 W ledice zadostovale za 4 rožice, ali potrebujem več wattov? Osvetljena površina ne bo velika, ker bodo lonci verjetno lahko en zraven drugega, ko bodo rože malo večje, gredo pa itak ven. Verjetno moram izbrati svetlobo White, in ne Warm white, ker rabim za fazo rasti??
Omenjeni reflektor ima že evropski priključek, torej je pripravljen za uporabo. Ali potrebujem še kaj poleg reflektorja in folije ob stenah omare?
Gledal sem ta LED reflektor na aliexpressu, reflektor 20 W stane samo 19 €, free shipping.
Ali bi 20 W ledice zadostovale za 4 rožice, ali potrebujem več wattov? Osvetljena površina ne bo velika, ker bodo lonci verjetno lahko en zraven drugega, ko bodo rože malo večje, gredo pa itak ven. Verjetno moram izbrati svetlobo White, in ne Warm white, ker rabim za fazo rasti??
Omenjeni reflektor ima že evropski priključek, torej je pripravljen za uporabo. Ali potrebujem še kaj poleg reflektorja in folije ob stenah omare?
Pomoje bo bols da kupis pol ene 3 ali 4 cfl 23w varcne zarnice bo bols ker te poceni ledice so za en k. Lpbandidos wrote:Do zdaj sem dve sezoni sadil zunaj in sicer sem zelo mlade rastlince posadil direkt ven. Letos pa bi rad kakšne 3 ali 4 tedne najprej noter, potem pa presadil ven. Torej potrebujem neke poceni luči.
Torej take žarnice?, kam pa jih priklopim, a obstajajo kakšni poceni reflektorji z E27 okovom, ali kupim kar navadne okove brez reflektorja in odboj svetlobe od stropa zagotovim s folijo? Bo navadna folija za sendviče ok?DOMAČA wrote:Pomoje bo bols da kupis pol ene 3 ali 4 cfl 23w varcne zarnice bo bols ker te poceni ledice so za en k. Lpbandidos wrote:Do zdaj sem dve sezoni sadil zunaj in sicer sem zelo mlade rastlince posadil direkt ven. Letos pa bi rad kakšne 3 ali 4 tedne najprej noter, potem pa presadil ven. Torej potrebujem neke poceni luči.
@bandidos
Mislim da ta reflektor ni primeren za vzgojo, lahko pa uporabiš kaj takšnega:
https://www.aliexpress.com/item/New-Bas ... 294.9I6IpK
https://www.aliexpress.com/item/D1U-Big ... 286.9I6IpK
Mislim da ta reflektor ni primeren za vzgojo, lahko pa uporabiš kaj takšnega:
https://www.aliexpress.com/item/New-Bas ... 294.9I6IpK
https://www.aliexpress.com/item/D1U-Big ... 286.9I6IpK
Zdravo!bandidos wrote:Torej take žarnice?, kam pa jih priklopim, a obstajajo kakšni poceni reflektorji z E27 okovom, ali kupim kar navadne okove brez reflektorja in odboj svetlobe od stropa zagotovim s folijo? Bo navadna folija za sendviče ok?DOMAČA wrote:Pomoje bo bols da kupis pol ene 3 ali 4 cfl 23w varcne zarnice bo bols ker te poceni ledice so za en k. Lpbandidos wrote:Do zdaj sem dve sezoni sadil zunaj in sicer sem zelo mlade rastlince posadil direkt ven. Letos pa bi rad kakšne 3 ali 4 tedne najprej noter, potem pa presadil ven. Torej potrebujem neke poceni luči.
Jaz sem meul tako, da sem kupil v merkurju navadno okovje E27 z kablom, ki ga samo povežeš na okovje (zelo preprost postopek). Potem pa sem kupil preko ebaya tako (fasungo-razdelilec) kot je objavil zefy en post višje. Žarnice pa po želji lahko uporabiš tudi te ki jih je dau zefy. Ne pozabi interval dan/noč! LP
Nekateri skopljejo luknjo in pripravijo zemljo že predhodno. Če prav vem zato, da se kupljena zemlja prilagodi okolici, da jo deževniki in mikroorganizmi že malo obdelajo, pa tudi da ni treba tega delat ko sadimo.
Ali to naredite že pred zimo, ali februarja, marca, aprila? Zdaj je verjetno še preveč zmrznjena zemlja za kopanje?
Ali to naredite že pred zimo, ali februarja, marca, aprila? Zdaj je verjetno še preveč zmrznjena zemlja za kopanje?
belivitez wrote:Poizkusil in videl mephisto genetics sorte (gre za autoflowerje) nikoli več ne kupim drugih semen
KJE SI JIH NAROCIL ? KOLK SI DOLBIL ? KATERE VRSTE PRIPOROCAS