Outdoor 2016
Re: Outdoor 2016
slike se sicer ne da povečat, ampak se že na daleč vidi da je hermič. na žalost.
Hell, it's about time.
res čudno, nevem zakaj je to ratal saj ni bila izpostavljena stresu...hja no za cookie bo dobra?
lp
lp
kaj pa je za ena vrsta?
ja, za kekse bi bilo uredu, ampak če imaš v bližini še kakšno, ti priporočam, da to odsraniš.
ja, za kekse bi bilo uredu, ampak če imaš v bližini še kakšno, ti priporočam, da to odsraniš.
Hell, it's about time.
sorta je jamaican pearl..zraven je automatik ki sem ga objavil 2 strani nazaj in se mu počasi bliža konec, zato je nebom odstranil ampak bom rajši ročno odstranjeval semena.
problem z dušikom?? prosim za nasvet..
hvala
- Attachments
-
- 20160803_202134.jpg (220.67 KiB) Viewed 5616 times
-
- 20160803_202121.jpg (867.11 KiB) Viewed 5616 times
Ko si lačen, si ful drugačenkamenik5 wrote:problem z dušikom?? prosim za nasvet..hvala
daj jim nekaj za jest...
Naredil super cropping na mojih ljubicah v začetku cvetenja, da ne bodo preveč na očeh. Me zanima kakšen bo končni rezultat. Sem zadnje dni kar precej prebral o tem in ima folk dobre izkušnje.
"Zelišče je zdravilo naroda; alkohol je njegovo uničenje." — Bob Marley
Moje tudi vecinoma ze lepo cvetijo. Sem pa vceri na eni no name rozici opazila, da se laski barvajo rahlo vijolicno. A ni luskanooooo? 
- Attachments
-
- 2016-08-06 18.58.02.jpg (114.85 KiB) Viewed 5449 times
Evo še moje dve lubice.
Easy sativa, cveti že velika je 2.5m. Raste lepo in razvejano. Gnojim z tekocim gnojilom od cvetala.

Batek:

Og kush:
Mam mal probleme ker se susijo listi in rumenijo od spodaj navzgor. Mislim da zarad pomankanja gnojila, zdrj se ne cveti torej zalijem se parkrat z biobizz grow k ga mam? Drugac pa roza ful lepa velika razvejana, velika je 2,3m.

Če bo vse kul mislte da bo iz ene prislo 100g? Ker gojim prvic sem fuuul zadovoln do zdej
Mnenja dobrodosla!!:)
DOMAČA
Easy sativa, cveti že velika je 2.5m. Raste lepo in razvejano. Gnojim z tekocim gnojilom od cvetala.

Batek:

Og kush:
Mam mal probleme ker se susijo listi in rumenijo od spodaj navzgor. Mislim da zarad pomankanja gnojila, zdrj se ne cveti torej zalijem se parkrat z biobizz grow k ga mam? Drugac pa roza ful lepa velika razvejana, velika je 2,3m.

Če bo vse kul mislte da bo iz ene prislo 100g? Ker gojim prvic sem fuuul zadovoln do zdej
Mnenja dobrodosla!!:)
DOMAČA