Outdoor 2015
-
neimenovanikekec
Re: Outdoor 2015
ne presajaj zdaj, več ti ni mogla zrastit v tak malem loncu , za tak lonec je čudovita!
They must find it difficult,...
Thoose who have taken authority as the truth,
rather than truth as the authority...
Thoose who have taken authority as the truth,
rather than truth as the authority...
zakaj pa ne presajat zdaj?
če ti listi rumenijo in si jo gnojil, potem je verjetno težava v PH zemlje, na tvojem mestu bi jo presadil vseeno ker če jo boš pustil v tej zemlji boš imel več škode kot koristi, odločitev pa je tvoja
-
autoflower
Jaz sem obiskal 6 rožič auto frisian dew. Stare so 32 dni ,zgledajo pa tako,da bi imele 14 dni. Rože niso bile presajene,takoj ko so skalile sem jih dav v večje lonce (okol 15-20l).Nego imajo tudi dobro bio guano,zelo dobro zemljo,včasih dodam še kakšen hesi So mogoče semena zanič ?Namreč naročil sem hjih preko semena.si???Prosim za nasvete.Lp!!!
Glede na vse prebrano po forumih predvidevam da je res problem ph zemlje. Naročil sem z ebaya merilec ph samo še nebo prišel verjetno kakih 14 dni.
Vzel sem kar tega:
http://www.ebay.de/itm/400572468970?_tr ... EBIDX%3AIT
Glede na to da so pri nas navadni lističi za testiranje tako dragi da joj. Bom presadil v roku par dni drugače bojo vsi listi odpadli. Prekopal bom luknjo danes in par dni še počakal. Podoben problem rumenenja ene druge rože sem že imel v začetku gojenja. Tisto sem tudi presadil in se je roža pobrala v nulo in prehitela vse ostale.
Kake opcije nižanja ph zemlje pa drugače sploh obstajajo? nekaj sem bral o flushanju. 3l vode na 1kg zemlje. Se to dobro obnese?
Vzel sem kar tega:
http://www.ebay.de/itm/400572468970?_tr ... EBIDX%3AIT
Glede na to da so pri nas navadni lističi za testiranje tako dragi da joj. Bom presadil v roku par dni drugače bojo vsi listi odpadli. Prekopal bom luknjo danes in par dni še počakal. Podoben problem rumenenja ene druge rože sem že imel v začetku gojenja. Tisto sem tudi presadil in se je roža pobrala v nulo in prehitela vse ostale.
Kake opcije nižanja ph zemlje pa drugače sploh obstajajo? nekaj sem bral o flushanju. 3l vode na 1kg zemlje. Se to dobro obnese?
Za nižanje ph kamena moka
mleti dolomit... ali pa lesni pepel 
kamena moka se uporablja, če so tla preveč kisla, mleti dolomit stabilizira ph, pepel pa zvišuje ph...
kis, ožeta limona znižuje ph... 
>>OnePiecePuzzle>>
To je to super objasnjeno
jaz sem za vse stvari mislil da nevtralizirajo zemljo.... super da nekaj novega izvem!!
early skkunk, ena domača in durban poison so začele cveteti, og kush pa še ne. sem biu prej na placu in 100 m proč od placa sem se prvič iz oči iz oči srečal na razdalji 5 m z dvema divjima svinjama in sem se kar obrnil, je bila pa nuja in sm se čez 5 min vrnil in zalil
maste kakšne izkušnje s svinjami? sej ponavadi zbežijo ne? in še kačo sem videl, cel naravosloven dan haha 
- spaceChild
divje svinje so lahk problem ko imajo mladiče, ker so do njih full zaščitniške za drgač pa ne vem