Pa veselo growanje!
Outdoor 2015
Re: Outdoor 2015
Hvala še 1x. Drugače pa mislim da je to to, vsaj na treh sem videl podobne mušice v zemlji. Priporočam da si preberete, kdor ima probleme z larvami/mrtvaškimi mušicami. 1:4 vodikov peroksid (3%) : voda. Še link do povezave: http://www.growweedeasy.com/fungus-gnats
Pa veselo growanje!

Pa veselo growanje!
sokol10 napisal/-a:Kaj pa varianta da bi roze imel v teglih postavljene nekje zunaj in po potrebi tudi prestavljal glede na sonce? Razmisljam da bi 2 posadil nekje zunaj, 2 pa pustil v vecjem teglu. Gledal sem pa tegle okrog 20l premera nekje 40 cm. To bi moralo zadostovati ne? Lp
Jaz sem imel lani v 25L loncih. Velike so bile 1.7m
Še jaz z mojim letošnjih planom:
4 x Power plant - zaradi lanskega uspeha z Jorge's Diamond sem se odločiu za podobno foro od Duch passion. (slika spodaj po 2.5 tednih cvetenja - Jorge)
http://imgur.com/KgE2QEf
4 x Frisian Dew
2 x Easy Sativa
1 x Passion #1
5 x Critical od RQS
Upajmo na lepo vreme in še eno odlično žetev
4 x Power plant - zaradi lanskega uspeha z Jorge's Diamond sem se odločiu za podobno foro od Duch passion. (slika spodaj po 2.5 tednih cvetenja - Jorge)
http://imgur.com/KgE2QEf
4 x Frisian Dew
2 x Easy Sativa
1 x Passion #1
5 x Critical od RQS
Upajmo na lepo vreme in še eno odlično žetev
Passion #1 je tolk bedna roža, da bolj nebi mogla bit. Oglašujejo jo pa kot top strain.
Najslabši strain, kar sem jih sadil. Govorim o batih seveda. Majhni puhlasti bati, ko se posušijo ga nč skup ne ostane.
Pa še same veje pa biljka so nesposobne podpirat cvetove, v jeseni vse proti tlom visi.
Najslabši strain, kar sem jih sadil. Govorim o batih seveda. Majhni puhlasti bati, ko se posušijo ga nč skup ne ostane.
Pa še same veje pa biljka so nesposobne podpirat cvetove, v jeseni vse proti tlom visi.
Se strnijam...
Zadnjič spremenil SMOKEw33d, dne 27 Maj 2015, 02:42, skupaj popravljeno 1 krat.
Imaš par različnih debat o tem ali je prisotnost mravelj ok ali ne za rastlino. Drugač pa kot sem jaz zasledil posuješ cimet okoli stebla, odgna mravlje.
hmm... zanimivo. Če mi uspe povem kakšni so bili rezultatim00d napisal/-a:Passion #1 je tolk bedna roža, da bolj nebi mogla bit. Oglašujejo jo pa kot top strain.
Sicer pa a mi lahko kdo kaj več pove o Critical? Z prodajalcem sem govoril ga je precej hvalil. Naj bi se odlično obnesel. Še posebno v naših Primorskih koncih
Popularna sorta v zadnjih letih (več kot 60 različic te sorte je na trgu) dosti semenskih bank jo uporablja kot samostojno sorto ali pa v križancih in to z razlogom, velik pridelek v ~55 dneh, potentna in sladko sadni vrhizbaadek napisal/-a:Sicer pa a mi lahko kdo kaj več pove o Critical? Z prodajalcem sem govoril ga je precej hvalil. Naj bi se odlično obnesel. Še posebno v naših Primorskih koncihampak konec koncev je bil prodajalec tako, da ja..
sam sem imel sicer SugarBlackRose (Black Domina x Critical+) katera me je prepričala in jo imam tudi letos, imam pa tudi Critical+ 2.0
malo več infoja:
http://en.seedfinder.eu/strain-info/Cri ... s/Dinafem/
za drugo polovico tedna napovedujejo dez...ka pravte,,,kdaj dat roze ven,,jutri pred dezjem al konec tedna ko napovedujejo izbolsanje?
-
generalwar
mislim, da je več ali manj vseeno. lahko pa počakaš na čas po dežju, če že imaš priložnost.kucmar napisal/-a:za drugo polovico tedna napovedujejo dez...ka pravte,,,kdaj dat roze ven,,jutri pred dezjem al konec tedna ko napovedujejo izbolsanje?
če bo neurje, je boljše da mlade rožce še malo počakajo v zavetju. odvisno od tega, koliko so že velike.
zemlja bo itak ostala mokra, če je že v luknjah, tako da kake velike razlike ni.
Ministarstvo za istrazivanje ruda i gubljenje vremena