res je ja, ceprav vsakega to zanima ko vzame neznano vrstogeneralwar napisal/-a:ma ja, malo pogosta so ta vprašanja koliko je pridelka, pa kako visoko zraste. mene sicer ne motijo, ker je forum imo namenjen za izmenjavo mnenj in izkušenj. Pa tudi geografsko pogojenih rezultatov gojenja, ki so specifični za naše področje. Nekatere pa to grozno moti. jebigaA.c.a.b napisal/-a: vem ja, nevem zakaj je sploh kaj komentiro ce ga bluzi..
Outdoor 2015
Re: Outdoor 2015
A ima kdo izkusnje z Autoflawerji ? koliko l zemlje rabijo in kjere vrste se dobro obnesejo ?
Po opis sodeč ima bolj zračno strukturo cvetja tako da ni dovzeten za plesen, donos pa naj bil 35-40g.jazsemjaz napisal/-a:Advanced Seeds- Auto Jack HererMarihuana napisal/-a:Odvisno od katere semenske banke je ta JH
AK47 x Deep Chunk x Power Plant x Arne's Forgetful Snowdog x Bushmans
Mi lahko kdo pove kolikšna naj bi bila luknja, če bi noter posadil 2 oz 3 biljke?
A mislte da bi blo gut, da dam kalit čez kakšen teden, pa dam potem semena direkt v zemljo, pa naredim tak box (toplo gredo) iz koprene. A mislte da bodo kšne težave, zanima me glede temperatur? lani mi je tako ratalo purple maroce gor spravit pa so bli pravi monstri zacveteli pa že julija
. Nej mi nekdo odgovori heh
P.S. ti ki sprašuješ za lukne, večja je bolš je heh. Če skopleš 70cmx70cm nimaš kj falit
lp.
P.S. ti ki sprašuješ za lukne, večja je bolš je heh. Če skopleš 70cmx70cm nimaš kj falit
lp.
no, tudi mene poleg 10ih drugih zanima kolk vlka luknja more biti za AF sorte? Hvala, če uspe kdo odgovorit 
Pozdrav vsem, tudi jaz imam namen letos prvič posadit posadit par rož. Semena se že kalijo (mešanica različnih neznanih sort), nekaj jih bo potrebno že vsaditi. Tukaj me zanima ali je za sajenje v lončke nujno potrebna mešanica šote in perlita ali lahko uporabim humovit ali kaj podobnega? Nekaj tem po forumu sem že prebrskal vendar zaenkrat premalo, rabil pa bi informacijo čimprej, da lahko skaljena semena že posadim v lončke.
-
generalwar
uporabi univerzalno zemljo za sajenje, ali za ''pikiranje''.KingKunta napisal/-a:Pozdrav vsem, tudi jaz imam namen letos prvič posadit posadit par rož. Semena se že kalijo (mešanica različnih neznanih sort), nekaj jih bo potrebno že vsaditi. Tukaj me zanima ali je za sajenje v lončke nujno potrebna mešanica šote in perlita ali lahko uporabim humovit ali kaj podobnega? Nekaj tem po forumu sem že prebrskal vendar zaenkrat premalo, rabil pa bi informacijo čimprej, da lahko skaljena semena že posadim v lončke.
a ni šota prekisla za te zadeve? osebno je nisem še nikoli uporabljal.
btw, vsem forumašem vsaj za prvo fazo rasti (v lončkih) priporočam zemljo neuhaus N8. zadeva je res zakon, nima nobenih grudic ali korenin, itd.
profi varianta, je pa res, da je ne dobiš v vsaki trgovini.
Ministarstvo za istrazivanje ruda i gubljenje vremena
Ker bom moral jutri par kalčkov že posadit, sem danes kupil kar humovit za presajanje (setveni), mislim da bo uredu. Za perlit sem povpraševal pa ga bom posebej težko dobil...sem opazil tudi tole v Merkurju:
http://www.merkur.si/vrt-in-okolica/ras ... konia-70-l
vsebuje 60% šote, 30% humusa in 10% perlita in gnojil, vendar ker je v opisu pisalo da vsebuje NPK, sem se potem raje odločil za humovit v katerem je šota, kokosova vlakna, kremenčev pesek in manjša količina hranil.
Za ostale kalčke mogoče poskusim kaj drugega, čeprav imam zdaj to 20l vrečo...kdo rabi humovit?
zamenjam za perlit! 
http://www.merkur.si/vrt-in-okolica/ras ... konia-70-l
vsebuje 60% šote, 30% humusa in 10% perlita in gnojil, vendar ker je v opisu pisalo da vsebuje NPK, sem se potem raje odločil za humovit v katerem je šota, kokosova vlakna, kremenčev pesek in manjša količina hranil.
Za ostale kalčke mogoče poskusim kaj drugega, čeprav imam zdaj to 20l vrečo...kdo rabi humovit?