OUTDOOR 2014
Re: OUTDOOR 2014
hvala vsem za konstruktivno debato!
jaz se držim načela, da če primem rumen list in mi ostane v roki ga pač ni več. če pa se noče sam od sebe odtrgat pa ga pustim.
Je tako, se čist strinjam glede listov, da narava najbolj ve ampak vseeno zakaj pa potem "toppate" rastlino No jst nebom trdil, da se listov nesme trgat pa tudi ne, da jih je dobro, ker dejstvo je, da nevem dosti o vseh detajlih in faktorjih in bi mogel naredit kak eksperiment v labolatoriji samo gre pa mi na živce, da folk ponavad prepričano trdi in prodaja drugemu, da je to kar on misli 100% tko in nemore bit drugač. Mišljeno recimo za kolega, ki prepričano trdi, da je liste zdravo trgat in to tko je.
-
puddleofweed
dele če bo tak vreme kot je,nam bojo naše rastlince use splesnele..žalost resss
eno rožo imam pri koncu in me zanima, če naj jo poberem kljub dežju ali naj počakam na malo sonca, da se malo osuši?
odvisno kje imaš plan sušit in če jo že kaj plesen napada...
sušil bom v suhem, zračnem prostoru
Nekaj plasni/gnilobe je že nakaj bilo, ne vem pa, če zaradi žužkov ali same plesni...
Nekaj plasni/gnilobe je že nakaj bilo, ne vem pa, če zaradi žužkov ali same plesni...
Sekaj vsaj jaz bi zagotovo!
A je v tem vremenu sploh možno sfurat do konca? Mam še kakšen mesec do konca in mi gre na jok.. A je v takem vremenu dovolj da greš gledat enkrat tedensko, pa plesen odstraniš...? Se da sploh kej nardit? Lp, hvala