OUTDOOR 2014
-
Lisica4248
Re: OUTDOOR 2014
slišal sem da isto lahko pošpricaš z domačim mlekom zmešanim z vodo proti plesni. A je to že kdo probal če deluje in a se pozna na tejstu?
Kako naj vidim če se mi je roža čisto osemenila ali ne? Naštel sem cca 10 velikih semen pod bati. Začela je cvetet cca 14 dni nazaj, semena so pa že tu.. Kje je logika?? Poslikam ko pridem domov
A nebi bilka še bol začela plesnet če bi špricu s tem???
jst sm pa tut slišou da je proti listnim ušem učnikovit pepel... tam kjer so uši potrosiš po listih pepel in e zadušijo...
to s česnom bi bilo fajn, da se podbrobno napiše kako in kaj =D
Lahko se tudi naredi sticky s temi home made preparati za gosenice in prosti plesni (če za slednje dejansko kaj pomaga). Like in old dayz =D
Lahko se tudi naredi sticky s temi home made preparati za gosenice in prosti plesni (če za slednje dejansko kaj pomaga). Like in old dayz =D
js se popolnoma strinjam, forum je precej hladen zadnje čase, velik "starih prdcev" je kar zginlo...
je pa zdajle v času cvetenja menda dobro z gabezovim pripravkom zalivat, sam sem že probaval, samo ne znam povedat, če je kaj učinkovalo ali ne. je pa recept že nekje na forumu.
je pa zdajle v času cvetenja menda dobro z gabezovim pripravkom zalivat, sam sem že probaval, samo ne znam povedat, če je kaj učinkovalo ali ne. je pa recept že nekje na forumu.
Ne morem verjet kaj mi letos dela bilkam. Enkrat junija sem jim dal eno pest biogrene, in od takrat še bolj rumenijo, easy sativa je dobesedno sežgana, listov skoraj ni več, spodnje veje posušenje rjave, cveti sicer kak mesec ampak zgleda da sem jo pregnojil.. tut laski na batih so že kar rjavi wtf? A je to možno da je ta biogrena tako močna al kaj?
foock, sploh se ne upam jit pogledat kaj je s churchem....
foock, sploh se ne upam jit pogledat kaj je s churchem....
10% luck,
20% skill,
15% concentrated power of will,
5% pleasure,
50% pain
prej bi reku da je zaradi preveč dežja. pjanta ne more upivat dušika, usaj zdi se mi. se dogaja meni podobno. kurac od vremena.
ne verjamem da je to
10% luck,
20% skill,
15% concentrated power of will,
5% pleasure,
50% pain
ja pa bo kr držalo lojzek...če je zemlja preveč mokra, biljka ne more vsrkat dušika...
vitamins...T,H,C