OUTDOOR 2014
Re: OUTDOOR 2014
Je možno da ima policija "lahka" neke vrste jadralna letala danes je namreč 2 uri letalo krožilo točno nad mestom kjer so rože..
Pozdravljeni!
Imam Nirvana Sky staro približno 100 dni, do konca še minimum 2 tedna.. toda mam velik problem s plesnijo plesnive vrhke režem stran toda ne pomaga nič, saj se širi kurba naprej po celi rožci..
Ker še nikoli nisem imel take probleme sem skeptičen ali naj počakam še kak teden in zavržem 3/4 batov ali naj vsekam čim prej.. Kaj pravite?
lp
Imam Nirvana Sky staro približno 100 dni, do konca še minimum 2 tedna.. toda mam velik problem s plesnijo plesnive vrhke režem stran toda ne pomaga nič, saj se širi kurba naprej po celi rožci..
Ker še nikoli nisem imel take probleme sem skeptičen ali naj počakam še kak teden in zavržem 3/4 batov ali naj vsekam čim prej.. Kaj pravite?
lp
Če bo šlo tako naprej ne bo nič ostalo, sedaj sem sigurno potrgal dol za bodočih 50g pa je šele na polovici cvetenja.
AK47 x Deep Chunk x Power Plant x Arne's Forgetful Snowdog x Bushmans
nočem biti nesramen ampak to sezono sem prav srečen, da nisem spet rinil z zgodnjimi sortami večina je začela kak teden nazaj cveteti komaj mogoč pa tu jesen mene razočara in bom vse stran metal
Tudi sam sem štartal v sezono veliko kasneje, prešla je v fazo cvetenja in lepega rastja, tako da z optimizmom čakam september.
Kar se pa plesni tiče, pa sem se pred sozono "oborožil" z česnovim koncentratom in morskimi algami.
Česen špricam vsaj dvakrat na teden, tako sem preventivno rožico začel braniti pred nadalnjo plesnijo že od začetka rasti, sedaj pa z rutino nadaljujem. Že lani je bilo občutno manj plesni oz. zanemarljivo malo, pa veste kakšno vreme je bilo.
Poleg tega pa odganja kobilice in ostalo "mafijo"
srečno vsem
Kar se pa plesni tiče, pa sem se pred sozono "oborožil" z česnovim koncentratom in morskimi algami.
Česen špricam vsaj dvakrat na teden, tako sem preventivno rožico začel braniti pred nadalnjo plesnijo že od začetka rasti, sedaj pa z rutino nadaljujem. Že lani je bilo občutno manj plesni oz. zanemarljivo malo, pa veste kakšno vreme je bilo.
Poleg tega pa odganja kobilice in ostalo "mafijo"
srečno vsem
Iz kerih koncev pa ste tisti, ki vam gnije, ker meni zaenkrat nič. Btw a mogoče kdo ve kaj so to zaeni zakamuflirani roboti sem jih opazil že parkrat na roži pa samo tam kaki škodljivci najbrž da niso?
-
stefy
belivitez ma ja za en kurac je poletje letos...problemi povsod. doma imamo kmetijo in je cela pizdarija sušit prvo, odrug in tretjo košnjo...use gnije.
še angleži bi se za glavo prjel če bi mel tako kukr mamo pr ns..
še angleži bi se za glavo prjel če bi mel tako kukr mamo pr ns..
@tical2000 U tole je pa super zadeva, če praviš da pomaga. A ta fora z česnom to je kje za kupit al si homemade zadevo naredu?:D