OUTDOOR 2014
Re: OUTDOOR 2014
canna99 itak da je še čas. Samo bolj kasno kot jih boš posejal , manj časa ti bojo rasle in posledično bo manj gor.
js sm zdj maja šele dau zenske semenke dau kalit ubistvu sm jih sele tkrt dobu k sm meu mau zamude pa jih bom meu zdj do junija še doma pol jih bom dau pa vn mate še mal časa sam bojo pač mau manše
kar seješ to pol žanješ
Js mam pa letos 5 rožic, en Black Jack pa štiri Skunk Special.
Trenutno jih mam v lončkih na okenski polici, vsi so visoki že okol 10 cm.
Plan je bil, da grejo zdele po ledenih možeh v 50 L lonce na zadnjo stran dvorišča, ampak me je postal mal strah, k vidm, kolk je blo v zadnjem obdobju enih policijskih preiskav. Razmišljam, da bi tri posadila na en gozdni rob in mela na dvorišču samo dve roži. A se iz zraka res dejansko vidi, kaj je v loncih, al nekateri tle gor samo strašijo? Jeseni lahko lonce tut prestavim v rastlinjak (ko se pobere zelenjava ven).
Je panika za brezveze?
Trenutno jih mam v lončkih na okenski polici, vsi so visoki že okol 10 cm.
Plan je bil, da grejo zdele po ledenih možeh v 50 L lonce na zadnjo stran dvorišča, ampak me je postal mal strah, k vidm, kolk je blo v zadnjem obdobju enih policijskih preiskav. Razmišljam, da bi tri posadila na en gozdni rob in mela na dvorišču samo dve roži. A se iz zraka res dejansko vidi, kaj je v loncih, al nekateri tle gor samo strašijo? Jeseni lahko lonce tut prestavim v rastlinjak (ko se pobere zelenjava ven).
Je panika za brezveze?
Fora je v temu, da lonci sredi hoste pač pritegnejo pozornost in bo šu vsak pogledat kaj te lonci tam delajo. Zakamufliraj lonce ali pa jih zakoplji v zemljo.
Hehe ne, v hosti jih ne bi mela v loncih.. Za dvorišče sprašujem
Tam je kul, razen kakih sosedov, ki radi vtikajo nos v zadeve , ki se jih ne tičejo.
a ma kdo ze kei izkusen z vreco za smeti v luknji in pol zemla ???
kakšno metodo priporočate za durban poison ?
toppanje,FIManje,LST ?
toppanje,FIManje,LST ?
Quote:
toppanje,FIManje,LST ?
LST
toppanje,FIManje,LST ?
LST
-
bluecheesemm
Prej sm kupu moby dick xxl autoflower..neka nova so od Dinafema in me zanima kdaj nej jih dam na plac in kako naj jih presadim ker automatikov se naj nebi presajalo..nevem al bi jih dau v sotne loncke in pol vn al bi naredu "toplo gredo" s plastenko da bi jih zavaroval..povejte mi ce maste ksne ideje k ste jih ze poskusli