outdoor - vodič
-
feeldapain
Re: outdoor - vodič
U usakem primeru jo bo treba, sam pac ce se poves jo dj takoj
"Bigger is always better"
-
Stillbornphoenix
Sam se zmer mi ni jasno ker sm zacetnik sry.. ko jo bom zakopau mal globje pomen da bojo nekateri listi oz. nadstropja pod zemljo al si mislil da zakopam do prvih listov ? pa drgac kdaj se lahko daje outdoor sorte vn. Sredina maja ?
Hvala za use informacije xDDD^^
Hvala za use informacije xDDD^^
najbolje da zakoplješ do prvih večjih listev ker ko boš dal ven ne bo zdržalo niti par dni, drugače pa nekateri imajo rože že zunaj, jaz imam namen nekaj jih dat ven v tem tednu ker je že kar toplo, najbolj sigurno pa je sredi maja ja...po ledenih možeh
-
Stillbornphoenix
ok super jo bom jutri mal zakopau xD... hvla za info *
Pozdravljeni
Sem začetnik in zato bolj malo vem, malo sem že prebral forum pa že sem posadil vzkaljeno seme v tegelc pa mi je po 5 dneh že zraslo pa zdaj nevem kai naj naredim čez noč mam not čez dan ko pa je sonce pa dam ven.Kakšen je pa sedaj postopek za nadaljevanje bom pa še sliko obesuu.
Sem začetnik in zato bolj malo vem, malo sem že prebral forum pa že sem posadil vzkaljeno seme v tegelc pa mi je po 5 dneh že zraslo pa zdaj nevem kai naj naredim čez noč mam not čez dan ko pa je sonce pa dam ven.Kakšen je pa sedaj postopek za nadaljevanje bom pa še sliko obesuu.
sam nei mi en pove kuku nej sliko gor ubesm
Zunaj nebo nic, ker bo kmalu zima. Imas moznost ali das ma okno ali pa v box oz. growroom. Za nadalnje napoteke beri topic o indoorju.
Lep pozdrav in srecno
Lep pozdrav in srecno
Fakk notr pa negre zrt tastarih
a bi se dal še kako drugače
Lahko gojiš "indoor" ali "outdoor". Za outdoor si prepozn, ker verjetno ti je jasno, da pozimi narava počiva in nič ne raste?
Preostane ti samo še indoor. Če pa tega ne moreš zarad tastarih bo treba pa počakat do maja naslednje leto.
Howgh!
Preostane ti samo še indoor. Če pa tega ne moreš zarad tastarih bo treba pa počakat do maja naslednje leto.
Howgh!