OUTDOOR 2014
Re: OUTDOOR 2014
zrasl bo veselo pa bo raslo vse okoli lukne ki ti bo odžiralo gnojila namenjena tvoji roži, tudi sa nameravam letos dati v luknje polivinil, vendar še iščem nekaj primernega da bi potem lahko v celoti pobral iz zemlje
pa sej mu pravim...bo videl drugo leto spomladi, če je še ok ta zemlja v lukni.
@laik, uporabi vreče za žito, 1m višine x 50cm širime, so iz pvc materiala in so prepletene tako, da zadeva diha. Dobiš jih v kmetijskih zadrugah in podobnih. Pol so še vreče za pesek-http://profarm.si/prodajni_program/protipoplavne_vrece/1225/protipoplavne_vrece_40cm_x_60cm/
znajdi.se
@laik, uporabi vreče za žito, 1m višine x 50cm širime, so iz pvc materiala in so prepletene tako, da zadeva diha. Dobiš jih v kmetijskih zadrugah in podobnih. Pol so še vreče za pesek-http://profarm.si/prodajni_program/protipoplavne_vrece/1225/protipoplavne_vrece_40cm_x_60cm/
znajdi.se
>>OnePiecePuzzle>>
bom upoštevu vajin nasvet
kere pelete vidva dajeta za rast ? a plantela organik je uredu ?
lp
kere pelete vidva dajeta za rast ? a plantela organik je uredu ?
lp
kar seješ to pol žanješ
forum ni namenjen prodaji oz povpraševanju!
weedy, biogrena je bomba za explozivno rast...letos bo pa bogatin...
>>OnePiecePuzzle>>
bi blo uredu,če bi dau lončke vn pa jih pokriu z neko plastično toplo gredo iz merkurja ?
danes je bla zjutraj 1 stopinja,me skrbi da bi jim bilo mraz )
danes je bla zjutraj 1 stopinja,me skrbi da bi jim bilo mraz )
uzam sam liter pa pou flašo jo prerež na 2/3 v 1/3 dj zemlo spodj naluknjej da voda odteka z drugo stranjo pa samo pokrij to flašo pa naluknjej da zrak krož pa nima kaj bit
pa odstran un papir od kerga proizvajalca je
pa odstran un papir od kerga proizvajalca je
Kopanje lukenj ob spremljavi kukavice 
Hehe, ja, men je prav zakon, ko si tkole v naravi, mir, tišina, sonce, nikjer nobenga, samo zvoki narave ti božajo ušesa:)
evo fantje nikjer na forumu ne najdem da bi komu uspel haze...lansko sezono je nekdo pisal oktobra da ima lemon haze zunaj vendar rezultata ni...skratka zanima me super silver haze, mogoče v kakšni topli gredi?