OUTDOOR 2013
-
generalwar
Re: OUTDOOR 2013
@ skysalsa
bo treba indoor začet furat.meni je dosti tega, da se moram zaradi vremena sekirat.
bo treba indoor začet furat.meni je dosti tega, da se moram zaradi vremena sekirat.
Ministarstvo za istrazivanje ruda i gubljenje vremena
-
Lisica4248
Kwa pravte? še slab tedn? http://shrani.si/f/32/Lh/hpJBVn2/prenos.jpg
Accuweather je pa res točn ja, še naši vremenarji, ki so specializirani za naše kraje ne znajo napovedat za več kot 2, 3 dni vnaprej. Čez 5 dni bo pa čist drugačna napoved.
-
WithoutName
@maliowner: pomoje je tole že za posekat, jst sm glih dons eno tako poseku, sam mogoče se pa motm, tut jst prosm kkšnga bol izkušnga da pove kaj je zdej :/
Od tegale vremena pa res ni čist nč, upajmo da bo kej rastl.
Lp.
Od tegale vremena pa res ni čist nč, upajmo da bo kej rastl.
Lp.
Quote:
Accuweather je pa res točn ja, še naši vremenarji, ki so specializirani za naše kraje ne znajo napovedat za več kot 2, 3 dni vnaprej. Čez 5 dni bo pa čist drugačna napoved.
glede accuweather je biu sarkazem? al je res natančno? drugače pa kolikor vem se zaradi alp pri nas neda točno napovedat
@lisjak, js bi pusto še 2 tedna...
glede accuweather je biu sarkazem? al je res natančno? drugače pa kolikor vem se zaradi alp pri nas neda točno napovedat
@lisjak, js bi pusto še 2 tedna...
Hell, it's about time.
Koliko je še do konca? Teden, dva? ....
Koliko časa še?se oproščam zaradi kvalitete.
Avgij tvoji še manjka ful, napovedujem ji še vsaj 3 tedne vsaj koliko vidim iz slike...
Slox2... tvoja pa ene 2 tedna
Mah dečki vreme se bo popravilo
Slox2... tvoja pa ene 2 tedna
Mah dečki vreme se bo popravilo
beli vitez:dobil sem informacijo od frenda,ki je bil tut na plejsu z mano,da nej bi moral počakat še zelo dolgo recimo 4tedne+,je rekel,da bolje da počakam čez tisto mejo,da bo naredilo res velike bate. Ali to drži,da če počakam kakšne 4 tedne še pa potem poberem,bo roža naredila res velike bate?da ne bom prehitro pobral.
Ali bi znal kateri oceniti koliko časa bodo potrebovale še moje Vijolce [image][/image] [image][/image] [image][/image]