OUTDOOR 2013
Re: OUTDOOR 2013
sprobal...eden boljših high-ov!
"If we could see the miracle of a single flower clearly, our whole life would change."
Mene pa zanima, laski so veliki tam 0.5cm in me zanima po vaših izkušnjah če bo to zrelo do konca oktobra ker po napovedi bo vreme kar slabo še nekaj časa
kje pa si videl da se gleda dolžino" laskov"?
hehe
ne samo majhni se mi zdijo, ko gledam biljke drugih uporabnikov imajo vsi večje, upajmo da bo
Zvečer bom pa poslikal ker mislim da imam hermiča ampak nisem stoprocenten, mi boste vi povedali če je
ne samo majhni se mi zdijo, ko gledam biljke drugih uporabnikov imajo vsi večje, upajmo da bo
Zvečer bom pa poslikal ker mislim da imam hermiča ampak nisem stoprocenten, mi boste vi povedali če je
Re: OUTDOOR 2013 *DELETED*
Post deleted by passion
men tut ni NL auto dišal
10% luck,
20% skill,
15% concentrated power of will,
5% pleasure,
50% pain
Lepo cveti:
Pri tej me zanima če je mogoče hermič ali je to normalno, ima bunkice gor iz katerih rastejo laski. Se pa opravičujem za slabo kvaliteto slik.
Pri tej me zanima če je mogoče hermič ali je to normalno, ima bunkice gor iz katerih rastejo laski. Se pa opravičujem za slabo kvaliteto slik.
tole ti je pred cvetenjem že revegalo, zato taka čudna struktura, ni hermi. zgleda kot da so osemenjene, a so te ''bunkice'' trde na otip?
Hell, it's about time.
nekatere so trde nekatere prazne, revegalo kaj to pomeni ?