OUTDOOR 2013
Re: OUTDOOR 2013
1. Balkonia je No.1 zemlja.
2. Tisti briketi od Plantelle so verjetno plantella organik.
3. Za nadalnje se drži tudi kar teh peletov za gnojenje, za cvet pa prešaltaj na Bat Guano pa boš imel fenomenalno robo.
2. Tisti briketi od Plantelle so verjetno plantella organik.
3. Za nadalnje se drži tudi kar teh peletov za gnojenje, za cvet pa prešaltaj na Bat Guano pa boš imel fenomenalno robo.
-
Potentilla
Glede na to, da sem na plac že nesu to blago mešanico, bom vseeno s tem zalil, za vnaprej pa se bom držal tvojega nasveta. Guano tudi dobim v kratkem. Glede tistih pelet me pa nekaj zanima.. To sm jst dobil v navadni vreči od kolega in nimam nekega podatka koliko se da tega na rožo, ter na koliko časa se to dodaja. Lonci so cca 15l, vreča je 30l.
slabo pest daj na rožo..sicer pa začni z malim in postopoma začni povečevati dozo..začni z pol pesti, črez 3 tedne dodaj še dobre pol če vidiš da se dobro odziva. Sicer pa so ti peleti dolgo časa aktivni.
-
Kalashnikova
iz mojih izkušen kar se tiče gnojenja je najboljši NPK..v teh kuglcah so vse potrebne snovi kar jih rastlina potrebuje drugače pa Potentilla lepe cvetlice
ti sploh veš kaj npk pomeni? ti nisi niti kaktusa vzgojil z znanjem kaj šele kanabis...
-
Kalashnikova
Vogrič ne bod pameten jst dobr vem kaj je NPK..
Moj priimek ni vogrič ali nevem kaj. Če pa slučajno je kdo ga pa ne izpostavljaj kar tako tudi če veš kdo je ali predvidevaš kdo je.
-
Kalashnikova
No pa da še jst objavm neki iz moje strani
3x Monster by Eva Seeds prvič letos pa da vidimo kako se bo obneslo
Potem imam pa še 4 komade neznano moški ali ženska loterija
Hvala za use info.
3x Monster by Eva Seeds prvič letos pa da vidimo kako se bo obneslo
Potem imam pa še 4 komade neznano moški ali ženska loterija
Hvala za use info.
Previdno s temi plantella organiki pa bat guani, te zadeve so dolgoročna gnojila, s katerimi se ponavadi gnoji 1-2x...
da ne bo
da ne bo