OUTDOOR 2013
Re: OUTDOOR 2013
probej
bejek tista prva ma nekej povešene liste preveč zalita?
10% luck,
20% skill,
15% concentrated power of will,
5% pleasure,
50% pain
Quote:
a mislite da bi blo kaj narobe če bi jih z gnojšnci malo zaliv pa potem vodo čes? ker sem iz kmetije in je imamo na pretek
Jaz sem jih prejšnjo sredo zalil (5 l na 12 rastlin) ko sem jo lih vozil iz jame po travnikih. Če ne poliješ nič po listih ni panike pa tudi z vodo ti ni potrebno it takoj čez (vsaj jaz tega nisem naredil ker dušik se ful spira tako da potwem kaj dosti nismo naredili če takoj zalijemo) pa so rože popolnoma vredu
a mislite da bi blo kaj narobe če bi jih z gnojšnci malo zaliv pa potem vodo čes? ker sem iz kmetije in je imamo na pretek
Jaz sem jih prejšnjo sredo zalil (5 l na 12 rastlin) ko sem jo lih vozil iz jame po travnikih. Če ne poliješ nič po listih ni panike pa tudi z vodo ti ni potrebno it takoj čez (vsaj jaz tega nisem naredil ker dušik se ful spira tako da potwem kaj dosti nismo naredili če takoj zalijemo) pa so rože popolnoma vredu
One good thing about music, when it hits you, you feel no pain.
Bob Marley
Bob Marley
Quote:
probej
premalo
probej
premalo
ja js mam 6 lubic po +50cm pa nemislim glih neki gnojil kupovat tenks bom probav
Jaz nisem še nič gnojil kupoval. Ko sem sadil sem v luknje zakopal hllevski gnoj, dvakrat ali trikrat sem zalil s kurjeki namočenimi v vodi, enkrat z gnojevko, kar sem pa mineralnih gnojil dal je vzeto iz zalog ki jih imamo na kmetiji
One good thing about music, when it hits you, you feel no pain.
Bob Marley
Bob Marley
-
ganjaman30
Zdravo.
Zanima me kaj je narobe z to bilko, z listi ki na konicah postajojo rjavi?
Bilka raste v teglcu premer cca 35 cm, zemlja mešana med kupljeno, stari gnoj in zemlja iz njive. Zalivanje je po potrebi na 3 dni. Do sedaj je rasla krasno sedaj pa so se pojavile te rjave konice na listih. Gnojena prviš 14 dni nazaj z dvema pestima organic plantela.
aja pa še to bilka je v rastlinjaku poleg paradižnika.
Hvala za pomoč in odgovore!
lp
Zanima me kaj je narobe z to bilko, z listi ki na konicah postajojo rjavi?
Bilka raste v teglcu premer cca 35 cm, zemlja mešana med kupljeno, stari gnoj in zemlja iz njive. Zalivanje je po potrebi na 3 dni. Do sedaj je rasla krasno sedaj pa so se pojavile te rjave konice na listih. Gnojena prviš 14 dni nazaj z dvema pestima organic plantela.
aja pa še to bilka je v rastlinjaku poleg paradižnika.
Hvala za pomoč in odgovore!
lp
zakaj pa imas tegelc v rastlinjaku?bi pa ja rajse dal v zemljo.
lp
lp
-
ganjaman30
ne vem, ker sem že lani mel v teglcu in je lepo zrasla, prav tako bo počasi v rastlinjaku premalo placa, saj se bo paradižnik hitro razrasel, in jo bom dal potem ven.
kaj pa glede listov kakšna ideja?
kaj pa glede listov kakšna ideja?
-
Lisica4248
Letos smo zaklučli z sezono, pokradl vseh 5 rož z teglci vred