OUTDOOR 2013
Re: OUTDOOR 2013
pozdravljeni
posadil sem 3 semena A.M.S. pred 2 tednoma direktno v zemljo zalivam vsak dan da je fajn mokro . Vzklilo mi je eno seme vendar še ni pognalo ven eno je počlo eno pa nič .
bi mi lahko kdo svetoval kaj naj naredim ker je to že dosti časa in bi mogle že vse tri iz zemlje malo gledat
posadil sem 3 semena A.M.S. pred 2 tednoma direktno v zemljo zalivam vsak dan da je fajn mokro . Vzklilo mi je eno seme vendar še ni pognalo ven eno je počlo eno pa nič .
bi mi lahko kdo svetoval kaj naj naredim ker je to že dosti časa in bi mogle že vse tri iz zemlje malo gledat
sadike mam še v lončkih in na okenskih policah svetujete da jih dam notr za tale tedn ki bo bolj mrezel?
Začel kaliti danes, je to zelo prepozno?Bo rastlina sploh finiširala?
Ohladitev... če jih mate nad 1000m vam bojo verjetno pozeble drugače pa...church lepo raste
-
WithoutName
tole tut ni nč od vremena res :S Sm pa prebrou enkrat da se v takih deževnih in oblačnih dnevih korenine zelo razraščajo in da potem v sončnih dnevih eksplodirajo z rastjo, je to res? Lp.
Res je! Dobro, da vsaj nekateri berejo stare poste. Velik informacij se še najde, samo čas si morte vzet.
>>OnePiecePuzzle>>
Quote:
tole tut ni nč od vremena res :S Sm pa prebrou enkrat da se v takih deževnih in oblačnih dnevih korenine zelo razraščajo in da potem v sončnih dnevih eksplodirajo z rastjo, je to res? Lp.
Iz tvojih ust v ušesa boga zelenih lepotic!
Iz tvojih ust v ušesa boga zelenih lepotic!
Hvala bogu da jih nisem še ven sadil ker smo imeli doma ta teden sodro in je frendu use stolklo oz pozeblo
Potlehj je bilo baje cca 2-3 cm sodre
Potlehj je bilo baje cca 2-3 cm sodre
One good thing about music, when it hits you, you feel no pain.
Bob Marley
Bob Marley
Zdravo, sadim prvič in nevem zaradi česa je prišlo do tega če bi mi lahko kdo povedal če je kaj narobe? to je prišlo ven čez noč
http://shrani.si/f/1R/VJ/1uwKmG6d/brez-naslova.png
http://shrani.si/f/1R/VJ/1uwKmG6d/brez-naslova.png
Nč ni narobe tu. Lupina bom v parih dneh odpadla in pokazali se bodo klični listi.
Lp,klop
Lp,klop
Big stinkin helicopter flow through di air
what dem call it dem call it weedeater.....
what dem call it dem call it weedeater.....