OUTDOOR 2013
Re: OUTDOOR 2013
hvala za odgovor me je že ves čas bol privlačil purple.
kako pa kaj OUTDOOR C99 raste outdoor?
Lp
kako pa kaj OUTDOOR C99 raste outdoor?
Lp
ne rabiš 2x spraševati istega.
C99 naj ne bi bila za naše podnebje. Če ti bo sfurala do konca bo imela ogromno plesni (testirano)
C99 naj ne bi bila za naše podnebje. Če ti bo sfurala do konca bo imela ogromno plesni (testirano)
kako naj nebi bla za naše podnebje??? jz sm isaku straine na ic mag in sm isaku take d ustrezajo slovenski latitude se prav 46N..c99 je tam nek..se prav je čist ok za pr nas...al se motm???
vitamins...T,H,C
c99 js osebno priporočam... je več kot odlična za naše podnebje, testirano, letos bo spet
pa še to, c99 men spada med top 3 po highu, energična zadeva ful, se čuti gene hazea po jointu, ampak ne preveč, res fina zadeva...
pa še to, c99 men spada med top 3 po highu, energična zadeva ful, se čuti gene hazea po jointu, ampak ne preveč, res fina zadeva...
Hell, it's about time.
@passion kdaj ti je zaklučila? Nekje sem gledal smoke reporte in c99 bi naj bila ful na izi zdaj pa nevem...
torej za letos bo vrjetno maroc purple pa c99 pa še miljon badseeds right.
have a nice day
have a nice day
lep pozdrav. mene pa zanima, ali lahko začnem purple maroc v vege box-u. se mi zdi da sem bral nekje da easy sativa ni glih najbolj primerna za to stvar. pa še mnenje za frisian, isto če lahko zaštartamo v vege box-u. hvala
Ja prav si prebral Easy sativa ni za to stvar niti Purple Maroc, ko so semi-autoflowerji. To pomeni, da takoj ko se začnejo dnevi krajšat ona upali cvetenje i gotovo. Frisian pa lahko in pa Purple Power od Female seeds + vse ostale indoor vrste od Female seeds...lp
Top semena za moje pojme.... easy sativa, frisandew, shaman!!! To bo vsakomur brez plesni in seveda dokaj hitro prineslo tudi velik pridelek...
Vse lahko predhodnje vzgajaš v vege boksu vendar moreš biti izredno pozoren na svetlobni režim...drugač dobiš autoflowera
Vse lahko predhodnje vzgajaš v vege boksu vendar moreš biti izredno pozoren na svetlobni režim...drugač dobiš autoflowera
-
WithoutName
Moj načrt je tak. Kupu bi vrjetn shamana al pa frisiandew. V boxu bi ga meu pod lučjo 14 ur na dan, pol enkrat nasred maja dam pa to vn. Sonce se mi skrije tm ob ene 3 za drevesa in ga pač pol ni več.xD Zdej me zanima če velik tvegam z prehitrim cvetenjem al bo še vseen dost da je mal svetlo? Hvala. lp.