OUTDOOR2012
Re: OUTDOOR2012
Quote:
zefy prfektna kdaj si jo pa ven postavil?
Kalit sem je dal konec aprila, na plac pa so šle konec maja
zdaj še imajo približno mesec dni časa za vegetacijo, in če bo tako lepo naprej rasla bo krepko preko 2m ko bo žačela cvest
zefy prfektna kdaj si jo pa ven postavil?
Kalit sem je dal konec aprila, na plac pa so šle konec maja
zdaj še imajo približno mesec dni časa za vegetacijo, in če bo tako lepo naprej rasla bo krepko preko 2m ko bo žačela cvest
Ma kdo kako easy sativo zunaj ? Bi bil vesel slike da vidim a se mi splača za naslednje leto.
Ma te srne niso normalne, mel sm 20 critical mass,20 deep chunkov pa še 10 purple power a vse so požrle prasice grde...............
Sedaj mam še okol 15 bilk, 4 the church fem. pa 3 easy sativa fem. pa še nekaj križancev, ki sem jih mislil met na balkonu, upam da bo saj kaj ratalo, ker tolk mi pa še nobeno sezono niso srne požrle mamicu jim jebem -.-
Sedaj mam še okol 15 bilk, 4 the church fem. pa 3 easy sativa fem. pa še nekaj križancev, ki sem jih mislil met na balkonu, upam da bo saj kaj ratalo, ker tolk mi pa še nobeno sezono niso srne požrle mamicu jim jebem -.-
-
Gost
HighBoY a je to tvoje? Aja pa ne priporočam ti da se zraven slike slikaš pa da tudi odstraniš GPS podatke o sliki a veš k u Peklu ni kej velik gozda
izzy jaz mam okol 20 easysativ odzunaj in rastejo odlično ti priporočam .... eno sliko sem dal na kontest na afs si lahko pogledaš pa tud glasuješ hehehe
prvic cujem da se shranjujejo gps podatki
Shranjuje se vse ... ce imate gps na telefonu tudi gps podatki. Vi kar dajajte gor slike bom ze sel jeseni pobrat ni blema
police in helicopter search for marihuana ...
sm izklopil to funkcijo ze na zacetku growa da lahko brez skrbi slikarim 2 frisianki sta mi lihkar zacveteli, a se komu? a niso nekam hitre?
Frisian ima 1 pheno ki začne cvetet sred julija. ostali v drugi polovici avgusta. Kaj ima vijolične laske?