OUTDOOR2012
Re: OUTDOOR2012
Men je res čudno ker imam rastlino veliko 30x30cm (lst delam) veje so tut tko že razvite da že iz vej veje rastejo... sam rastlina je mejhna tut listov nima velikih :S a je to mogoče zarad tega kt je še u teglnu?
-
experience
tile so v 25l loncih...zemlja je pa balkonia.nevem :S
Quote:
moja easysativa je velika okol 25cm, samo ravno gor gre brez veje... je pa stara nekje mesec :/
Ponavadi rože to delajo, če nimajo dost sonca. Čez kakšn mesc ti bo začela cvetet:)
moja easysativa je velika okol 25cm, samo ravno gor gre brez veje... je pa stara nekje mesec :/
Ponavadi rože to delajo, če nimajo dost sonca. Čez kakšn mesc ti bo začela cvetet:)
mood rožo imam v zimskem vrtu sonce cel dan...:/ mam pa tud probleme ker se ji vrhi listov susijo sam zadenj in predzadenj sta ok..... ma nevem kaj mene te rožce vedno matrajo neki
Meni so gozdne živali zopet brutalno napadle 3 himalaye in pojedle še kar je novega zrastlo. Sam še stebla so. Sm se pa poscal okoli rož, (mal) las vrgu, pa ena flaša z vodo je bla 1 m stran, bil sm pa na placu pred dvemi dnevi. Očitno nič od tega ni dost.
Dons sm se še v flašo poscal in zravn zakamufliral (čeprav dvomim da si bojo opomogle)
Dons sm se še v flašo poscal in zravn zakamufliral (čeprav dvomim da si bojo opomogle)
ne bo pomagal jst sm meu flašo z scavnico pa so tut use pojedle tko da danes oziroma jutri gre mreža čez use bilke pa nej pol jejo če morejo
Jaz imam bilke kar v tetrapaku ud mleka... in danes ko sem jih vezal sem opazil da so korenine prišle dobesedno čez spodnji del tetrapaka... kaj mislite je to zelo narobe? Je to potem najbolje da jo kar z tetrapakom vsadim?
Ne.Tist tetrapak prereži s škarjam recimo, pa presadi kompletno s tisto zemljo iz tetrapaka.
Lp,klop
Lp,klop
Big stinkin helicopter flow through di air
what dem call it dem call it weedeater.....
what dem call it dem call it weedeater.....
Zdravo!
Tudi sam sem/smo letos posadil nekaj "zelenega"
Zgornje tri slikce, je moja "tavelka" rožca. Zdaj je približno že tri tedne zunaj. (po ledenih možeh) Od takrat se je zelo porasla. Hmm upam da bo nakoncu vsaj nekaj.
Tale je pa "tamala" ki sem jo posadli Pred slabim mesecem.
Zanima me pa nekaj, Odcpodaj ima tavelka čisto spodnje liste malo rjave.Mogoče ji manjka kisika? Prosim za nasvet. LP
Tudi sam sem/smo letos posadil nekaj "zelenega"
Zgornje tri slikce, je moja "tavelka" rožca. Zdaj je približno že tri tedne zunaj. (po ledenih možeh) Od takrat se je zelo porasla. Hmm upam da bo nakoncu vsaj nekaj.
Tale je pa "tamala" ki sem jo posadli Pred slabim mesecem.
Zanima me pa nekaj, Odcpodaj ima tavelka čisto spodnje liste malo rjave.Mogoče ji manjka kisika? Prosim za nasvet. LP